bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тендер із закупівлі послуг з формування бази знань про блакитну та зелену економіку №2
19.12.2023

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі

 послуг з формування бази знань про блакитну та зелену економіку №2

 

ВГО «УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ЦЕНТРІВ ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ» в межах грантового проєкту «Програма сталої трансформації міста Миколаєва для переходу до блакитної економіки», грантова угода № M4EG- PD-LVGA-2023-01, що реалізується за підтримки Cпільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН, оголошує відкритий тендер із закупівлі послуг з формування бази знань про блакитну та зелену економіку

 

Дата оголошення про тендер: 19.12.2023р.

Термін подання тендерних пропозицій: 10.01.2024р.

Предметом закупівлі є послуга з формування бази знань про блакитну та зелену економіку, структурованої за п’яти напрямками.

 

Докладні вимоги до предмету закупівлі наведені у Тендерному завданні до Тендеру №2

 

Строк надання послуг: до 30 березня 2024 року

 

Умови оплати: тільки післяплата після підписання акту виконаних робіт обома сторонами та наявного повного звітного пакету документів.

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для надання послуг, та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт).

 

Робота може бути виконана безпосередньо одним виконавцем, що задовольняє всім висунутим умовам, так і компанією, яка має досвід надання аналогічних послуг на ринку.

 

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  3. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком;
  4. Технічна пропозиція, запропонований підхід до виконання технічного завдання;
  5. Документи чи/та матеріали, які є підтвердженням необхідного досвіду та кваліфікації, а саме: резюме, сертифікати/дипломи, портфоліо (аналогічний звіт, дослідження, договори на надання аналогічних послуг, рекомендаційні листи із зазначенням виконання аналогічних послуг/контакти для отримання таких рекомендацій, тощо – не менше трьох);
  6. Лист-гарантія у довільній формі, який містить інформацію про те, що учасник не підпадає під дію Закону України «Про санкції», Указу Президента від 15.05.2017р. №63/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 березня 2017р. «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», Указу Президента України від 15 травня 2017р. №133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017р. «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).

 Учасники, що не надали повний пакет документів, до участі в тендері не допускаються.

Істотні критерії (умови) оцінювання комерційних пропозицій:

 

  1. Відповідність запропонованого технічного підходу висунутим вимогам у технічному завданні;
  2. Наявність аналогічного (релевантного) досвіду роботи не менше 3 років;
  3. Ціна та умови надання послуг .

 Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за електронною адресою [email protected] до 10 січня 2024 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу ПРООН [email protected] з темою листа «Відкритий тендер №2 M4EG-PD-LVGA-2023-01_назва учасника» до 10січня 2024 року. Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 10 січня грудня 2024 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 19 січня 2023 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити його комерційну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови (згідно з технічними вимогами).

 

 Контактна особа: Олександр Попов, телефон (097) 9412751

Контакти

  • +380979412751 Олександр Попов

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.