bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Аваліст» оголошує тендер «Закупівля зимових наборів ECHO»
13.12.2023

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “АВАЛІСТ” (неприбуткова організація) оголошує тендер «Закупівля зимових наборів ECHO»

Мета тендеру:
Вибір постачальника для поставки, а саме: 
«Закупівля зимових наборів ECHO»
   
(Повна інформація у Додатку №4 – Технічне завдання).

Місце поставки:
м. Дніпро, склад замовника

Умови тендеру:
УМОВИ ТЕНДЕРУ
1. Валюта пропозиції – українська гривня;
2. Валюта оплати - українська гривня;
3. Постачальник  котрий переможе в тендері,   буде забов’язан  перед підписання договору, предоставити примірник складу набору. Після розгляду складу набору, тендерний комітет Замовника,  перевірить відповідність наданих примірників згідно з технічними характеристиками наведеними в Додатку №4. В разі повної відповідності наданих примірників, з переможцем торгів буде підписаний договір. Строк постачання товарів/наборів, 10 робочих днів, з дня підписання договору.
4.   Умови оплати - оплата в розстрочку, відповідно до процесу реалізації проекту постачання: 50 % предоплата, 50 % за фактом поставки товарів / підписання видаткових накладних. / Або кращі
5. Надані учасниками тендеру комерційні пропозиції мають бути дійсними без змін впродовж 30 календарних днів дати подання пропозицій.
6. Товари повинні відповідати вимогам, які описані у технічних завданнях на постачання по кожному лоту (Додаток №4 – технічне завдання)
7. Ціна на Товар визначається з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також включає в себе вартість товару та додаткових матеріалів, витрати на доставку, завантаження-розвантаження та інших необхідних витрат.
8. Учасник тендеру бере на себе зобов’язання та несе повну відповідальність щодо забезпечення дотримання вимог з охорони праці, а також здійснює належне забезпечення  своїх співробітників підрядників під час виконання договору, належними засобами індивідуального захисту та необхідних інструментів.
9. Учасники тендеру, на підтвердження відсутності у товариства кінцевих бенефіціарів громадян Росії, повинні надати структуру власності (для ТОВ).
10. Замовник залишає за собою право не розглядати пропозиції Учасників, які зареєстровані на тимчасово окупованих територіях.


Номер тендеру:
PF.026.EC.23.006.RFQ.01 

Кінцевий термін подання тендерної пропозиції:

26 грудня 2023р. до 14.00

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.