bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Буській громаді відбулося третє засідання робочої групи з формування стратегії розвитку
11.12.2023

8 грудня на засіданні робочої групи з формування стратегії розвитку Буської громади було презентовано каталог отриманих від зацікавлених осіб та напрацьованих управлінцями пропозицій технічних завдань проєктів місцевого розвитку до плану заходів з реалізації.

«Хочу подякувати усім небайдужим, хто долучився до формування заявок ідей проєктів до плану заходів з реалізації стратегії. Особливо представникам громадських організацій та старостам, які безпосередньо взаємодіють з мешканцями громади. Це і один з елементів відкритості та прозорості усвідомленого розвитку громади, крок в напрямі згуртування та активізації мешканців громади. Також хочу зазначити, що розпочинається процес громадського обговорення проєкту стратегії та плану заходів, тому прошу не зменшувати громадської активності і долучатися до нього», – зазначила Людмила Рудіон, секретар Буської міської ради.

«Буська міська територіальна громада одна з небагатьох, яка усвідомлюючи можливість затягування війни, основне джерело фінансування місцевих розвиткових проєктів вбачає в бюджеті громади. Водночас робоча група з розробки стратегії за участі представників структурних підрозділів міської ради виважено підійшла до наповнення плану заходів розвитковими проєктами та забезпечення їх фінансування, з огляду на охоплення планом заходів усіх сфер соціально-економічного життя громади та достатності коштів для реалізації проєктів за усіма цілями стратегії», – зазначив Андрій Дуб, експерт проєкту.

Наступним етапом у межах зустрічі стало визначення критеріїв відбору та ранжування ідей проєктів місцевого розвитку, щоб окреслити пріоритетність їх реалізації.

Робота над розробленням основного документа розвитку громади продовжується.

Ця публікація створена Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини в рамках проєкту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів»  та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цвєї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

 

Контакти

  • https://amer.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.