bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуг з харчування (кейтеринг)
07.12.2023

Метою проєкту є підтримка та розвиток мікропідприємництва серед ветеранів, членів сімей ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України шляхом проведення навчання з основ ведення бізнесу для ветеранів та конкурсу відкритих бізнес-ініціатив впродовж тривалості проєкту у Вінницькому регіоні.

Тендер оголошує ГО «Соціальний центр Вінниччини»  

 Опис послуги: Забезпечення надання послуг з харчування (кейтеринг) для 35 осіб в м. Липовець, Вінницької обл., що включає  каво-перерву та обід для учасників. 

Надання послуги буде здійснюватися 15 грудня 2023 р.

 Вимоги до виконавців. До участі у тендері запрошуються організації, фізичні особи-підприємці, які:

1) мають щонайменше 2 роки досвіду у сфері надання послуг з харчування;

2) офіційно зареєстровані на території, що підконтрольна Уряду України на момент надання послуги;

3) зможуть забезпечити організацію та доставку харчування до місця проведення заходу;

4) наявність відповідних КВЕДів.

 Вимоги до тендерної пропозиції:

1) Тендерна пропозиція має надаватись у формі цінової пропозиції.

2) Перелік документів, які Заявники повинні надати до тендерної пропозиції:

-  Належним чином підписана Комерційна пропозиція у формі таблиці (дата, ПІБ та посада, назва компанії, адреса, телефон, e-mail, чинність заявки (мінімум 30 днів), підпис та печатка) (додаток №1);

-  Опис досвіду надання аналогічних послуг (у довільній формі).

- Реєстраційні документи: витяг/виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; копія свідоцтва про сплату єдиного податку із зазначенням видів діяльності (у випадку, якщо приватний підприємець - платник єдиного податку).

Тендерна процедура:

● До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

● Тендерні пропозиції мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

● Спочатку серед поданих тендерних пропозицій Тендерним комітетом відбираються пропозиції, які відповідають технічним, кваліфікаційним та іншим вимогам до предмета закупівлі та постачальника, які містяться у цьому Оголошенні. З відібраних тендерних пропозицій тендерним комітетом обирається тендерна пропозиція з найнижчою ціною, та учасник, який подав таку тендерну пропозицію, оголошується переможцем конкурсних торгів.

● Результати тендеру будуть повідомлені організатором учаснику тендеру, який переміг, шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця.

● Результати тендеру будуть повідомлені організатором учаснику тендеру, який переміг, шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця.

 

Останній термін подання тендерних пропозицій – 11 грудня 2023 року.

Тендерні пропозиції надіслати електронною поштою на адресу  [email protected]

У темі електронного листа прохання вказати “Тендер_послуги харчування”.

Контактна особа – Ксенія Пантєлєєва, тел. – 066 492 95 83.

Контакти

  • Ксенія Пантєлєєва – 066 492 95 83

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.