bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Варшаві відбулась друга міжнародна виставка ReBuild Ukraine, присвячена відбудові України
22.11.2023

14-15 листопада у Варшаві відбулась друга міжнародна виставка ReBuild Ukraine, присвячена відбудові та реконструкції України. Це унікальна можливість для органів місцевого самоврядування поспілкуватися безпосередньо з представниками міжнародних структур, фондів та будівельних компаній задля залучення фінансування на відновлення громад, що постраждали від агресії росії.

Виставка-конференція ReBuild Ukraine 2.0 об’єднала на одній публічній платформі кілька тисяч учасників із близько 30 країн — державні структури, міжнародні донорські та фінансові організації, територіальні громади, представників благодійних фондів та інвестиційних компаній, агенції розвитку, державні та приватні енергогенеруючі, енергорозподільчі, енергопостачальні, будівельні, архітектурні та інжинірингові компанії.

Основною метою заходу було залучення міжнародного фінансування для відновлення українських громад, сприяння підприємствам енергетичної галузі України у реалізації відновлення об’єктів критичної інфраструктури, які постраждали внаслідок військової агресії, а також залучення інвестицій у міста та регіони України, які сьогодні підтримують мільйони переміщених сімей та мають привабливі інвестиційні можливості.

Протягом двох днів учасники конференції презентували проєкти відновлення, останні матеріали, технології, обладнання та донорські кейси, спрямовані на підтримку економіки України. Особлива увага приділялася критичній та соціальній інфраструктурі, промисловості, енергетиці та житловому сектору.

За результатами заходу можна впевнено сказати, що Україну світ поважає, підтримує, допомагає і буде допомагати! Виставка-конференція ReBuild Ukraine 2.0 стала для багатьох учасників стартом для нових проектів, угод та меморандумів. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.