bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обрання постачальника послуг по оренді приміщень під офіс
21.11.2023

Обрання постачальника послуг по оренді приміщень під офіс

Громадська організація «Ресурсно-аналітичний центр «Суспільство і довкілля»  оголошує конкурс пропозицій для обрання постачальника  послуг по оренді приміщень під офіс.

 

Опис очікуваних послуг:

Офісне приміщення повинне знаходитись у м. Львові.

Шукаємо офіс (нежитлове приміщення), площа якого не менше ніж 40 кв.м., з наявними комунікаціями, придатне для роботи офісу.

Бажано, щоб приміщення було достатньо освітленим денним світлом. Не розглядаємо пропозиції офісів, що розміщені у підвалах.

Тендерна пропозиція повинна містити наступну інформацію: план та площа приміщення; вартість оренди приміщення та комунальних послуг; адресу знаходження; поверх; наявні в офісі комунікації (інтернет, телефон, ін.).

 

Оцінювання пропозицій відбуватиметься за такими критеріями:

-       Розміщення офісного приміщення. Перевага буде надаватися приміщенням, які територіально знаходяться в межах квадрату вулиць Сахарова - Кн. Ольги - Горбачевського - Чупринки.

-       Зручність планування, наявність комунікацій, інші умови.

-       Вартість оренди за 1 кв.м.

 

Повний пакет документів повинен містити скан-копії:

-       Заповненої заявки на участь в повному конкурсному відборі, яку можна знайти за посиланням: https://docs.google.com/document/d/1HJuzW373oRmVnO0hYlEXeG2NrVDD8X1v/edit?fbclid=IwAR0jUo9U6D5S7mT27rt4Hvl9n3wBucLh1kDdz8ktfaZ3e6au0vhuJ4BMoTU .

-       Цінової пропозиції.

-       Опис приміщення (площа, освітленість, комунікації тощо).

 

Для юридичної особи прохання додати наступні скан-копії:

-       Довідку про реєстрацію платника податків.

-       Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

 

Для фізичної особи прохання додати наступні скан-копії:

-       Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру.

Подаючи пропозицію на надання послуг оренди офісу, Учасник тендеру, що є платником ПДВ, погоджується на включення в Договір типового положення про звільнення від ПДВ відповідно до Постанови КМУ від 15 лютого 2002 року №153 (153-2002-п) «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», вартість таких товарів, робіт і послуг звільняється від податку на додану вартість та з урахуванням роз’яснень, що містяться у Листі ДПС України №4526/0/71-12/12-1017 від 27 вересня 2012 р. «Щодо інформаційних довідок».

           

Просимо надсилати пропозиції українською мовою, вказавши очікуваний рівень оплати послуг (ціни повинні бути представлені в гривнях без ПДВ), до 23:59 30 листопада 2023 року за адресою: [email protected] , або в діючий офіс організації: вул. Сахарова, 42, офіс 414.

 

Контактна інформація:

Вовчук Ірина,

Менеджер з фінансових питань

РАЦ «Суспільство і довкілля»

Тел./Факс: (+38 032) 242 22 84

E-mail: [email protected]

Контакти

  • Контакти • Вовчук Ірина • Менеджер з фінансових питань РАЦ «Суспільство і довкілля» Тел./Факс: (+38 032) 242 22 84 E-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.