bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Громадський рух «Жіноча Сила України» оголошує конкурс на виконання робіт з оновлення сайтів
14.11.2023

Громадська організація «Громадський рух «Жіноча Сила України» оголошує конкурс в межах Проєкту «Інституційна підтримка громадської організації «Громадський рух «Жіноча сила України», що реалізується в межах Програми «Фенікс»: Сильна Україна під час війни», що виконується Фондом Східна Європа за підтримки Європейського Союзу, на оновлення сайтів: www.syla.in.ua та  www.pidtrymka.in.ua.

Мета:

  • • збільшити кількість звернень на нашу телефонну лінію на 20%;
  • • збільшити відсоток звернень за прямою психологічною підтримкою – зараз в середньому 15% звернень – психологічна підтримка, 85% – соціальні запити.

Запрошуємо можливих виконавців надіслати свої комерційні/цінові пропозиції до 24.11.2023 на   пошту [email protected] із зазначенням пропозицій щодо термінів та вартості послуг.

До пропозицій приватних підприємців прохання додати копії Свідоцтва про реєстрацію, Свідоцтва про сплату єдиного податку чи іншого документу з вказанням видів діяльності.

Серед запропонованого має бути (але не виключно):

  1. Аудит сайту www.syla.in.ua
  2. Аудит сайту  www.pidtrymka.in.ua
  3. Пропозиція у форматі Google Slides зі стильового (візуального) оновлення кожного сайту, створення наочних макетів з використанням наявної айдентики, кроки реалізації.
  4. Оновлення візуального представлення (за кожним сайтом) на основі наявно\ айдентики.
  5. Внутрішня SEO-оптимізація  (тайтли, дискрипшин, метатеги сторінок, перелінковка розділів за обраними ключовими фразами, підпис фото/картинок) кожного сайту.
  6. Налаштування сервісів Google.

Орієнтовний об’єм роботи дизайнера — 56 годин.

Також просимо надати прайс на запропоновані послуги та посилання на попередні роботи.

Серед претендентів ми оберемо переможця за співвідношенням ціна/якість/строки виконання. Про результати відбору повідомимо додатково за наданими контактами.

Контакти

  • У разі виникнення запитань звертайтеся на пошту: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.