bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Києві відбувся фінал лідерської програми «SDG Амбасадори 3.0»
11.10.2023

Окрім підбиття підсумків навчальної програми й презентації авторських проектів програми “SDG Амбасадори“, цей захід став простором для обговорення соціально-важливих тем, нетворкінгу та знайомства з реальними прикладами та кейсами, що покликані сприяти змінам в Україні на краще.

Запрошеною спікеркою заходу була Любов Шипович, співзасновниця та директорка Благодійного фонду Dignitas, яка поділилася баченням перспектив відновлення України на засадах сталого розвитку і ролі молоді у її відновленні, а також розказала про важливі професії майбутнього. 

Продовжила тему молоді Марина Саприкіна, голова правління Центру “Розвиток КСВ“, яка згадала такий термін як youthwashing – використання думки молоді в інтересах компанії чи бізнесу. Через свою активну громадську позицію, креативне мислення, екологічну свідомість і нетворкінг саме молодь грає ключову у розвитку будь-якого суспільства і саме молодь стане активним рушієм відбудови України в найближчому майбутньому. 

Лана Єрмоличева, координаторка програми для молоді “SDG Амбасадори 3.0”, представила учасників і розказала про основні структурні елементи та результати навчання. Впродовж 4 місяців учасники – молоді люди віком від 18 до 24 років – працювали над авторськими проєктами під супроводом менторів – представників/ць соціально відповідального бізнесу, громадських та міжнародних організацій. 

Головною частиною заходу стали виступи SDG Амбасадорів та презентація їх авторських проєктів згідно однієї з 17 Цілей сталого розвитку.Під час пітчингу проєктів гості заходу записували свої ідеї щодо відновлення України на засадах Цілей сталого розвитку. Серед ініціативних учасників інтерактиву було розіграно 6 книг на теми сталого розвитку та особистісного зростання. 

Після урочистої частини і нагородження Амбасадорів, учасники змогли поспілкувати в неформальній обстановці під час нетворкінгу, а також познайомитися з молодими лідерами та Амбасадорами попередніх років.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.