bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на виготовлення та монтаж металевих конструкцій пандуса
28.09.2023

В рамках Проекту передбачається виготовлення та встановлення пандуса до входу в Маневицький центр культури та дозвілля, Маневицької дитячої юнацької спортивної школи  в смт Маневичах, Волинської обл. за безготівковим розрахунком.

Цим оголошенням запрошуємо Вас надати цінові пропозиції. Докладніший опис приводиться в Технічному завданні, що додається за посиланням тут

Дата оголошення про тендер: 28 вересня 2023 року

Термін подання  тендерних пропозицій: 7 (сім) календарних днів з дня наступного за днем оголошення тендеру, до 5 жовтня 2023 року включно.

Вимоги до постачальника товарів – учасника тендеру:

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення даних робіт, можливість здійснити роботу у вказаний строк за зазначеною адресою.

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення;
  3. Прийнятна ціна, умови оплати проведених робіт.

За результатами тендеру буде відібрано компанію/ФОП, що отримає право на укладення договору на виготовлення та встановлення пандусів.

До розгляду будуть прийматися лише ті пропозиції, які відповідатимуть усім вимогам, вказаним в технічному завданні.

Ціни мають бути зазначені в гривнях, оплату буде здійснено у гривнях.

Пропозиція у встановленому форматі, а також додаткова інформація мають надсилатися на електронну адресу [email protected]  (у темі листа просимо зазначити «Виготовлення та встановлення пандуса».

Кінцевим терміном для отримання пропозицій Організатором встановлюється (05.10.2023, 14:00) за місцевим часом.

Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 08.10.2023 року.

ГО «Довіра» залишає за собою право припинити процедуру тендеру та відмовитися від усіх цінових пропозицій у будь-який час до укладання договору без будь-якої відповідальності перед учасниками тендеру.

11.Оголошення про конкурс розміщуються Організатором на сайті www.prostir.ua, www.gurt.org.uaта ГО ”Довіра”

Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу електронного поштового сервісу, за будь-які помилки, внаслідок яких заявка/резюме учасників конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням через виникнення форс-мажорних обставин. Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника конкурсу надана неправильно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації.

Участю у конкурсі учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе зобов’язання їх належно виконувати.  

Контакти

  • Шишолік Наталія
  • голова ГО «Осіб з інвалідністю “Довіра”» телефон +38(097)866-35-22

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.