bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит на послуги з організації проведення серії майстер-класів
18.09.2023

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ

Запит на послуги з організації  проведення  серії майстер-класів з виготовлення кондитерських виробів та десертів, м’яких сирів, напівфабрикатів та сублімованих продуктів

Опис завдання:

Проведення серії майстер-класів з виготовлення кондитерських виробів та десертів (3 майстер-класи), м’яких сирів (2 майстер-класи), напівфабрикатів та сублімованих продуктів (1 майстер-клас) для підприємців харчових та переробних підприємств. Всі заходи проводяться в очному форматі для мікро-, малих та середніх підприємств (ММСП) харчової галузі.

Місце роботи:

6 днів - очний формат (м. Івано-Франківськ)

 

Дата початку:

10.10.2023

Дата завершення:

30.12.2023

Замовник:

Громадська організація «Харчовий кластер східної України» 

керівник організації Брюховець Олена Миколаївна 

Метод оцінювання:

Найнижча цінова пропозиція, яка відповідає всім критеріям

 

КОНТЕКСТ ТА ОПИС ПРОЄКТУ

Закупівля послуг за цим технічним завданням здійснюється  в рамках програми малих грантів, що реалізується в межах Проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом узгодження експортної стратегії з регіональним розвитком і ЦСР», що фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у співпраці з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні. 

Проєкт «Створення технологічного коворкінгу «Майстерня смаку» передбачає надання послуг підприємцям мікро та малого харчового виробництва з розвитку інноваційних технологічних знань та підприємницьких навичок.

ЗАГАЛЬНА МЕТА ТА ЗАВДАННЯ

Загальною метою цього завдання є отримання послуг з організації та проведення серії майстер-класів для підприємців харчових та переробних підприємств; отримання учасниками досвіду практичної роботи, демонстрація тренером майстерності виготовлення продукту шляхом прямого і коментованого показу послідовності дій, методів, прийомів і форм практичної діяльності серед ММСП. Ця закупівля відповідає досягненню цілей Угоди про надання гранту UNDP_2023_BIO/1.

 Конкретні очікувані результати включають у себе, з поміж інших, наступні:

  • Проведення майстер-класів з виготовлення кондитерських виробів та десертів.

  • Проведення майстер-класів з виготовлення м’яких сирів.

  • Проведення майстер-класів з виготовлення напівфабрикатів та сублімованих продуктів.

м’яких сирів 

  • Розробка практичних завдань для виконання протягом навчання.

 

ОБСЯГ РОБІТ

Під керівництвом представника Проєкту «Створення технологічного коворкінгу «Майстерня смаку», Фахівець виконає наступні види робіт в рамках виконання даного завдання: 

 

Завдання

Опис завдання

Кількісний показник

Кількість одиниць

1

Забезпечення проведення майстер-класів з виготовлення кондитерських виробів та десертів.

1. Забезпечення розробки порядку проведення майстер-класу. 

2. Забезпечення розробки схеми–конспекту структури  майстер-класу, який включає:

  • знайомство з технологічним обладнання та   інструментами;

  • вимоги з безпеки праці при проведенні майстер-класу;

  • загальну інформацію про продукт, опис технології виробництва продукції; умови зберігання;

  • вимоги з харчової безпеки у процесі приготування. 

3. Забезпечити підготовку технологічних карт, робочі зошитів для проведення майстер-класу.

4. Забезпечити сировиною та витратними матеріалами проведення майстер-класу.  

Майстер-

клас

3

2

Проведення майстер-класів з виготовлення м’яких сирів.

Майстер-

клас 

2

3

Проведення майстер-класів з виготовлення напівфабрикатів та сублімованих продуктів.

Майстер-

клас

1

 

Щоб забезпечити належне виконання вищезазначених завдань, Фахівець зобов’язується

• Підготувати детальний план роботи з розкладом виконання цього завдання. 

• Підтримувати зв’язок і постійну координацію з командою проєкту щодо всіх аспектів завдання та миттєво інформувати про будь-які труднощі або затримки, що виникли під час виконання завдання. Проводити регулярні зустрічі з командою проєкту за запитом. 

• Обов’язково узгоджувати всі розроблені для проведення навчання матеріали з менеджером проєкту безпосередньо не пізніше ніж за 5 днів до проведення заходу. Надавати всі результати робіт для перегляду, коментарів і затвердження команді проєкту відповідно до вимог. 

• Забезпечити врахування гендерної рівності та розширення можливостей жінок у діяльності, сприяти безпечному та сприятливому середовищу, вільному від будь-якої дискримінації та жорстокої поведінки, та використовувати принципи гендерно-чутливих комунікацій відповідно до організаційних стандартів ПРООН.

 

ПРИМІТКА: будь-яка напрацьована інформація, звіти, презентації та інші матеріали повинні бути узгоджені з ПРООН перед поширенням. 

ОЧІКУВАНІ РЕЗУЛЬТАТИ

Передбачається, що Фахівець досягне наступних результатів протягом нижчезазначених строків. 

Результат

Строк виконання

1

Проведення майстер-класів з виготовлення кондитерських виробів та десертів.

Проведення в період з 10.10.2023 по 30.12.2023

2

Проведення майстер-класів з виготовлення м’яких сирів.

Проведення в період з 10.10.2023 по 15.10.2023 

3

Проведення майстер-класів з виготовлення напівфабрикатів та сублімованих продуктів.

Проведення в період з 01.11.2023 по 20.11.2023

УМОВИ ОПЛАТИ 

Оплата здійснюється без ПДВ – рахунок за послуги повинен не містити податок на додану вартість, сума до сплати повинна бути вказаною «Без ПДВ».

Консультант укладає договір з Громадською організацією «Харчовий кластер східної України» . Якщо Фахівець є фізичною особою-підприємцем, то він/вона самостійно сплачує відповідні податки. Якщо Фахівець є фізичною особою, Громадською організацією «Харчовий кластер східної України», відповідно до законодавства України, виступає податковим агентом і нараховує та сплачує до бюджету відповідні податки з загальної суми, вказаної в Акті виконаних робіт. 

Оплата буде здійснена 2 (двома) траншами згідно з наступним графіком платежів: 

  • Перший платіж 33 % від суми контракту у строк 3 робочих днів після виконання завдань та досягнення результатів з проведення майстер-класів у кількості 2 заходи, після підписання акту виконаних робіт.   

  • Другий платіж 67% від суми контракту у строк 3 робочих днів після виконання завдань та досягнення результатів  з проведення майстер-класів у кількості 4 заходи, після підписання акту виконаних робіт.   

 

ВИМОГИ ДО ЗВІТНОСТІ

Фахівець працюватиме під керівництвом представника Громадська організація «Харчовий кластер східної України»

Фахівець повинен дотримуватися системи моніторингу, оцінки і контролю якості, впровадженої ПРООН. Уся необхідна інформація, звіти і статистичні дані, електронні та паперові версії звітів повинні готуватися та передаватися для схвалення відповідно до попередньо встановленого графіку або настільки швидко, наскільки це можливо (протягом узгодженого проміжку часу).

Фахівець повинен узгоджувати всі етапи завдання та переходити до наступного етапу лише після отримання схвалення попередніх. 

Після завершення всіх робіт Фахівець повинен надати Підсумковий технічний звіт, що містить короткий опис виконаної роботи та результатів. Усі звіти та результати подаються в електронній формі (*.docx, *.xlsx, *.pptx, та *.pdf або інші попередньо узгоджені формати). Звіти повинні надаватися українською мовою.

ДОСВІД І КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ ДО ФАХІВЦЯ

  • Освіта – вища освіта в галузі економіки, управління, маркетингу, харчових та переробних виробництв,  технології, управління та організації закладів харчування чи інших релевантних галузей знань.

  • Кількість необхідних років практичного досвіду роботи з організації навчальних заходів для професійних спільнот   – не менше 5 років.

  • Досвід з організації і проведення практичних майстер-класів  – не менше 3 років.

  • Вільне володіння українською мовою.

 

ВИМОГИ ДО ПОДАННЯ ЦІНОВОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

 

Цінова пропозиція подається до Громадська організація «Харчовий кластер східної України» не пізніше 2 жовтня 2023 року.

Документи повинні бути складені українською мовою, та у електронному вигляді (у форматі PDF одним файлом) надіслані учасником на електронні адреси [email protected]  та [email protected]  з темою листа «Цінова пропозиція на послуги навчання» від ___________(ПІБ)».

 

До цієї Пропозиції додається:

  1. цінова пропозиція у наступній формі (ціна повинна бути вказана в гривнях);

 

Результат

Кількісний показник (одиниця)

Кількість одиниць

Вартість за одиницю (без ПДВ), грн

Загалом (без ПДВ), грн

1

Проведення майстер-класів з виготовлення кондитерських виробів та десертів.

майстер - клас

3

   

2

Проведення майстер-класів з виготовлення м’яких сирів.

майстер - клас

2

   

3

Проведення майстер-класів з виготовлення напівфабрикатів та сублімованих продуктів.

майстер - клас

1

   
 

Всього без ПДВ, грн

 

 

  1. резюме з описом досвіду роботи у організації навчальних заходів для професійних спільнот  та контактами щонайменше трьох рекомендодавців;

  2. приклади організованих та проведених  майстер-класів (записи/презентації з попередніх заходів за тематикою). 



Технічне завдання розроблено

Підпис

ПІБ та посада Олена Брюховець, керівниця проєкту

Дата 18.09.2023р.



Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.