bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбулося засідання Платформи громадської участі у відновленні Нижньодуванської ТГ
08.09.2023

8 вересня 2023 року у м. Київ відбулася перша зустріч Платформи громадської участі у відновленні Нижньодуванської територіальної громади. Організаторами заходу виступили Нижньодуванська селищна військова адміністрація та ГО «Громадська ініціатива Луганщини».

       Після привітання учасники заходу мали змогу виділити основні напрямки відновлення громади після деокупації та напрацювати ідеї можливих проєктів для подальшого опрацювання з метою визначення обсягу необхідних ресурсів та залучення фінансування.

  Головні акценти: забезпечення роботи органів влади, відновлення критичної інфраструктури, забезпечення умов для охорони здоров’я та відновлення освіти, відновлення пошкодженого житла та благоустрій,   активне залучення жителів до цього процесу. Наприкінці зустрічі учасники домовились про збір пропозицій до наступного засідання.

        Нагадуємо, що Платформа забезпечує участь мешканців самої територіальної громади в процесі її відновлення, їх активну участь у визначенні основних пріоритетів  та прийнятті рішень для подальшої розробки та реалізації проектів.

 

Захід організовано завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в рамках проекту «Ефективність процесів відновлення та відбудови в Україні через забезпечення участі громадян», який виконує ГО «Центр Доброчин» у партнерстві з громадськими організаціями «Громадська ініціатива Луганщини», «Фонд розвитку міста Миколаєва», «Чугуївська правозахисна група» та «Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень».

 

British Embassy Kyiv

Центр Доброчин / Dobrochyn Center

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.