bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Львів’ян запрошують пройти опитування про громадську участь в умовах війни
25.08.2023

Більшість апробованих інструментів консультацій та громадської участі продовжують бути доступними для мешканців Львова і в умовах повномасштабного російського вторгнення. Зокрема, йдеться про  запити на інформацію, звернення (у т.ч. на Гарячу лінію міста), реєстрації електронних петицій або підписи під ними тощо.

Водночас у ГО “Плато” припускають, що фактор війни негативно вплинув як на активність громадян у використанні таких інструментів, так і на готовність органів місцевого самоврядування реагувати на існуючі запити. 

Війна сприяє розвитку культури волонтерства та благодійності, але водночас відкидає нас на декілька кроків назад у впровадженні партисипативних практик, орієнтованих на вирішення локальних проблем” — пояснює координаторка проєктів організації Анжеліка Зозуля.

Проактивно налаштованих львів’ян та вимушено переміщених осіб, що переїхали до громади з початком російської агресії, запрошують висловити свою думку, пройшовши кількахвилинне опитування за посиланням

Заповнити анкету можна до 1 жовтня.

Усі відповіді будуть узагальнено та передано на опрацювання експертам проєкту. На цій основі будуть напрацьовані рекомендації для органів місцевого самоврядування

Опитування проводиться ГО “Плато” в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст заходу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.