bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на оновлення сервісу (веб-сайту) з надання допомоги у відмові від вживання тютюну
22.08.2023

Тендер на оновлення сервісу (веб-сайту) з надання допомоги у відмові від вживання тютюну

Благодійний фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» в межах україно-швейцарського проєкту “Діємо для здоров’я” оголошує тендер на оновлення сервісу (веб-сайту) з надання допомоги у відмові від вживання тютюну (www.stopsmoking.org.ua), відповідно до технічного завдання.

Очікуваний термін надання послуг: 15 вересня – 30 жовтня 2023 року.

Основні завдання з оновлення сервісу (веб-сайту):

-       оновити дизайн сайту;

-       створити нові інформаційні блоки та оновити наявні інформаційні блоки (контент надає Замовник);

-       оновити наявні та розробити нові інструменти, додати інтерактивні елементи, у тому числі алгоритми консультування клієнтів (опис інструментів, інтерактивних елементів та алгоритми надає Замовник);

-       впровадити більш гнучкі та функціональні методи адміністрування ресурсу та збору аналітики.

Умови участі у тендері

До участі у тендері запрошуємо як юридичних осіб, так і фізичних осіб-підприємців, які готові надати послуги, відповідно до технічного завдання.

Виконавець, який має намір взяти участь у тендері, повинен надіслати на електронну адресу [email protected] тендерні документи, вказавши у темі листа «тендер на оновлення сервісу». Документи приймаємо до 5 вересня 2023 року (до 18:00 за київським часом).  

Тендерні документи мають включати:

  1. інформацію про Виконавця (назва та адреса Виконавця; ПІБ, посада, номер телефону, адреса електронної пошти співробітника, відповідального за надання документації);
  2. тендерну пропозицію (за шаблоном, наданим в Додатку 1.2 до Технічного завдання);
  3. перелік виготовлених веб-сайтів або інших веб-продуктів;
  4. копію реєстраційних документів Виконавця;
  5. лист-підтвердження про відсутність обставин та діяльності, що можуть збути перешкодою для виконання завдань (за шаблоном, наданим в Додатку 1.3 до Технічного завдання).

Результати розгляду тендерних пропозицій стануть відомі не пізніше 10 вересня 2023 року.

БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї» працює відповідно до політики рівних можливостей, тому наймає на роботу кваліфікованих фахівців з різних секторів суспільства, незалежно від їх соціально-демографічних характеристик і індивідуальних переваг.

Проєкт звільняється від сплати податку на додану вартість (ПДВ) відповідно до Порядку залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги» (Реєстраційна картка проєкту № 4852 від 22.10.2021 року).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.