bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуг з розробки комунікативної стратегії
16.08.2023

Ми шукаємо фахівців для проведення необхідних досліджень та розробки документу - комунікаційної стратегії організації, яка включає аналіз цільової аудиторії, вибір ефективних каналів комунікації, формування ключових повідомлень, постановка цілей комунікації, а також механізми моніторингу та оцінки ефективності комунікацій. Для забезпечення ефективної імплементації стратегії, передбачається подальший експертний супровід в реалізації комунікаційної стратегії та PR в обсязі 40 год. впродовж 4-х місяців.

Для участі в конкурсі просимо надіслати ваше резюме, цінову пропозицію, а також орієнтовний план виконання робіт на адресу електронної скриньки [email protected].  

Дедлайн – 28 серпня 2023 р.

 

Коротка інформація про нас

БО БФ “Наша Перемога” був створений в 2013 році, щоб допомогти одиноким людям похилого віку та особам з особливими потребами заради їх гідності буття та радості життя. А також сприяти своїми благодійними діями відновленню зв’язку між поколіннями задля перемоги мудрості, доброти та любові в нашому суспільстві. Зараз наш фонд постійно реалізує 7 проектів та різних короткострокових ініціатив для людей похилого віку та людей з інвалідністю в різних областях України. Більше про нас можна дізнатись на сайті Фонду.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.