bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Збір досвіду протидії мові ворожнечі для міжнародної спільноти
07.08.2023

Інкубатор демократичних ініціатив є партнером міжнародного проєкту «Протидія ЛГБТІК+ молоді мові ворожнечі онлайн». Країни-учасниці проєкту: Франція, Україна, Данія, Німеччина, Ірландія. Мета проєкту - розробити набір ресурсів, які допоможуть боротися з мовою ворожнечі, спрямованою проти ЛГБТІК+ в Інтернеті, кількість якої зростає. Ці ресурси допоможуть у роботі молодіжним працівникам(-цям), у тому числі тим, хто працює для підтримки ЛГБТІК+ молоді. Ресурси також допоможуть молодим людям, ЛГБТІК+ і не- ЛГБТІК+, віком від 18 до 26 років виявляти мову ворожнечі та боротися з нею.

В межах проєкту, зокрема, буде підготовлено англомовний посібник (Reach and Teach toolkit) покликаний презентувати досвід п’яти країн-учасниць проєкту в боротьбі проти мови ворожнечі.

Якщо ви

-  є ЛГБТІК+ та/чи правозахисною організацією, що відстоює права ЛГБТК+ людей та бориться з мовою ворожнечі, та/або

-  проводите освітні та просвітницькі заходи з протидії мові ворожнечі, та/або

-  маєте досвід взаємодії з політиками, молодіжними працівниками(-цями) та іншими групами задля захисту прав ЛГБТІК+ людей та протидії мові ворожнечі.

Запрошуємо вас поділитись власним досвідом боротьби за права людини та проти мови ворожнечі з міжнародною спільнотою, описавши конкретні інструменти, методики та практики, які ви використовуєте.

До 11 серпня просимо заповнити короткий опитувальник, покликаний представити ваш досвід, за формою: https://forms.gle/r8dCouRHa7JLGo188 Опис одного інструменту, методики або практики займе у вас орієнтовно 15 хв. Ми будемо раді, які ви представити більше ніж один інструмент, методику або практику. Для цього заповніть форму відповідну кількість разів (для кожного опису заповніть форму заново).

Заповнивши заявку, ви отримаєте:

-   можливість презентувати вашу організацію та її досвід на міжнародній арені;

-   пріоритетний доступ до заходів в межах проєкту в Україні та в країнах-учасницях проєкту (Франція, Україна, Данія, Німеччина, Ірландія);

-   подарунковий сертифікат на купівлю товарів в онлайновому магазині.

Перелічені бонуси будуть надані тим, хто якісно заповнить форму, що надасть можливість включити описаний досвід до міжнародного видання.

З додаткових питань звертайтесь, будь ласка, мейлом DII[email protected]

Також запрошуємо підписуватись на соціальні мережі Інкубатору демократичних ініціатив:

Facebook: https://www.facebook.com/DII.Ukraine/

YouTube: https://www.youtube.com/@DII.Ukraine

Instagram: https://www.instagram.com/DII.Ukraine/

Telegram: https://t.me/DII_Ukraine 

Проєкт «Протидія ЛГБТІК+ молоді мові ворожнечі онлайн» реалізується ГО «Інкубатор демократичних ініціатив» (Україна), European Center for Human Rights (Франція), Outside Media & Knowledge UG (Німеччина), MOMENTUM Marketing Services Limited (Ірландія), European Elearning Institute (Данія) за підтримки Ерасмус+.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.