bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю комплексу послуг з розробки вебпорталу підтримки місцевого бізнесу
31.07.2023

Департаментом економіки та розвитку інфраструктури міста Кам’янець-Подільської міської ради реалізовується грант у рамках Програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП»  за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

У рамках реалізації заходів, згідно з грантовою угодою, передбачено закупівлю послуги з розробки вебпорталу підтримки місцевого бізнесу

 МЕТА ПРОЄКТУ: Створити майданчик для швидкого пошуку інформації про місцевий бізнес, створення ділових контактів між представниками місцевого бізнесу та всіх зацікавлених осіб.

 ОПИС ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ/ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: за результатами закупівлі заплановано створити безкоштовну платформу місцевих товаровиробників та бізнесу у вигляді веб-сайту з адаптацією під мобільні пристрої і планшети, який міститиме:

1. Повну актуальну інформацію про діючі підприємства, установи та організації в розрізі галузей економіки/сфер діяльності з відміткою на інтерактивній карті та можливістю оформлення онлайн замовлення/доставки товару/послуги.

2. Банери з посиланням на офіційні інтернет-ресурси, що містять інформацію про наявні механізми допомоги МСП, конкретні закони і положення, а також сервісні установи та організації.

Просимо взяти участь у тендері:

https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2023-07-27-005480-a

 

Контакти

  • Департамент економіки та розвитку інфраструктури міста. Телефони: +38 (03849) 5-16-60
  • +380985866387 або на електронну адресу: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.