bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Річниця «Фонду імені Олени Миколаївни Борщ»
16.07.2023

Річниця «Фонду імені Олени Миколаївни Борщ»

Україна впродовж останнього часу переживає дуже складний період: складний для культури, складний для економіки, складний для науки, складний для суспільства – у країні війна. Держава-терорист напала на наші землі, щодня руйнує та знищує наші внутрішньодержавні надбання, вбиває цвіт нації. В умовах воєнного стану велика кількість студентів змушені були перервати навчання, зокрема студенти технічних спеціальностей. З ряду різних причин лави претендентів на здобуття якісного рівня освіти значно порідшали.

– 

18 липня 2023 річницю діяльності відзначає БО «Благодійний фонд імені Олени Миколаївни Борщ». Безповоротна грошова допомога студентам технічного фаху, яку надає www.omborsch.orgчудова інвестиція у майбутнє країни, фінансування висококваліфікованих кадрів, заохочення їх на етапі підготовки.

– 

Після перемоги України розпочнеться ще один дуже важкий і важливий період для нашого народу. Відбудова. Економіку країни, підприємства, об’єкти інфраструктури та цілі міста України потрібно відбудовувати. Для цього ми вже повинні готувати першокласних спеціалістів у галузі технічних спеціальностей.

За минулий рік своєї діяльності благодійний фонд надав успішну фінансову допомогу 50 студентам. Всі заявки на отримання стипендії були опрацьовані:

  • •  частина першочергово задовільнені у повному обсязі;

  • •  частина відправлені на доопрацювання, з метою формування заявок єдиного зразка.

На наступний рік запланована видача 100 стипендій. Інформацію про це можна прочитати на нашому сайті у розділі НОВИНИ  www.omborsch.org/category/novyny/. A ми отримали відгуки стипендіатів за спеціально підготовленими запитаннями від нашого кореспондента.

1. Ви стали стипендіатом благодійної організації «Благодійний фонд імені Олени Миколаївни Борщ». Звідки Ви дізналися про стипендії Фонду і яку роль відіграла ця стипендія в Вашому житті?

«Дізнався з простору інтернету і вирішив спробувати. Роль? Дуже важливу, мені ці кошти дали можливість купувати собі продукти та спокійно приділяти весь час навчанню, а не з думкою де б піти працювати, що б ще й був час на навчання.» (Сергій Н., ТДАУ ім. Д. Моторного).

 

«Ця стипендія відіграє важливу роль у моєму житті. Стипендія забезпечує мені додаткові фінансові ресурси для покриття основних витрат у моєму житті, таких як: навчання, проживання, харчування та медична допомога. Також це дає мені можливість розкрити свій потенціал, бо отримання цієї стипендії є визнанням моїх досягнень і потенціалу на високому рівні! Це надає мені впевненості та мотивації для подальших успіхів!» (Євгеній П., ТДАУ ім. Д. Моторного).

2. Що Ви могли б порадити абітурієнтам і студентам першого курсу університету, спираючись на свій досвід навчання на очному відділенні, участь в конкурсі Фонду?

«Раджу не боятись вчитись. Так, саме не боятись, ми всі прийшли отримати нові знання та вміти їх використовувати на практиці, якщо не знаєте –  питайте, не зрозуміли – перепитайте! І коли ви будете поглинати знання та досвід викладачів то в майбутньому вам буде легше на практиці вирішувати завдання!» (Сергій Н., ТДАУ ім. Д. Моторного)

«Студентам першого курсу та абітурієнтам для участі в конкурсі Благодійного Фонду, перш за все, я б дав кілька основних порад, такі як: 

1. Будьте активними. Час навчання в університеті – це можливість для власного розвитку! Долучайтесь до різноманітних активностей. 

2. Навчіться планувати свій час. Створіть розклад занять, відведіть час на навчання та обов’язково на відпочинок – це головне! 

3. Долучайтесь до додаткових можливостей! Беріть участь у цікавих проєктах та програмах, долучайтесь до міжнародних обмінів, проходьте цікаві практики та різноманітні курси.

Також великим пріоритетом для Фонду є гарні академічні показники студента, тож потрібно добре навчатися!» (Євгеній П., ТДАУ ім. Д. Моторного).

 

Всі студенти технічних спеціальностей мають можливість претендувати на отримання відповідної стипендії. Потрібно подати заявку на сайті організації, заповнивши спеціальну форму. Після розгляду заявок, відповідь отримає кожен студент. Якщо Ваша відповідь буде негативною, то можна покращити свої результати й надіслати заявку повторно. 

При обробці заявок організатори, в першу чергу, звертають увагу на:

  1. відмінні результати у навчанні;

  2. наукову та суспільну роботу;

  3. особисті обставини студента .

Не втрачайте можливість навіть під час канікул отримувати стипендію у розмірі 8 000 грн до 1 вересня 2023 р. Потім потрібно знову подавати заявку. Україна обов’язково переможе і відмінне та наполегливе навчання – Ваш внесок у перемогу. Вам відбудовувати Україну!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.