bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер для Громадської організації «Українське Медійне Майбутнє»
06.07.2023

Проведення фасилітованої сесії з розробки стратегічного плану на 2023-2024р., операційного плану на 2023 рік, коучінг та менторінг з фандрезингу та грантрайтингу для громадської організації “УКРАЇНСЬКЕ МЕДІЙНЕ МАЙБУТНЄ”.

 

Термін подачі тендерних пропозицій

П’ятниця, 14 липня 2023

Адреса

03115, м.Київ, вул. Миколи Краснова 19

Максимальна сума тендеру (грн)

105280 грн

Види послуг

Online навчання/сесія Коучінг або менторінг Тренінг або серія тренінгів Фасилітована сесія для розробки стратегічного документу

Опис

Громадська організація “Українське Медійне Майбутнє” є молодою організацією, попри наявності в команді фахівців з великим багаторічним досвідом та професіоналів в медіавиробництві. Сторінка організації в Facebook https://www.facebook.com/go.umf.ua. Місія організації - це сприяння побудові сучасної прозахідної, євроатлантичної, демократичної України через розвиток медіа та медійної освіти в Україні, створення власного медійного контенту просвітницького, документального, художнього характеру, — соціально-важливого в процесі сталого демократичного державотворення України.
Ми створюємо медіаосвітні програми та майданчики. Організовуємо наукову розробку та практичну інтеграцію в медіа сучасних методів, інструментів медіатворчості, медіавиробництва, медіаменеджменту, медіаінженерії.
Наша організація сприяє проєктуванню та побудові нових, сучасних медіа. Надає консультації, підтримку по проєктуванню адаптації, реконструкції медіа та бере практичну участь в реалізації цих проєктів.

Громадська організація “Українське Медійне Майбутнє” в рамках програми «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства» від ІСАР Єднання, оголошує тендер на проведення таких заходів в період з липня по вересень 2023р:

-       Фасилітована сесія з розробки стратегічного плану організації на 2023-2024 роки та операційного плану на 2023 рік: Проведення чотириденної стратегічної сесії за участі 2-4 членів організації (орієнтовно 2 дні на тиждень по 3 години протягом 2 тижнів)

-       Фасилітована сесія з розробки стратегічного плану організації на 2023-2024 роки та операційного плану на 2023 рік: Подальший експертний супровід з доопрацювання та втілення стратегії (орієнтовно 2 рази на місяць по 2 години протягом 2 місяців)

-       Фасилітована сесія, коучинг та менторинг з фандрейзингу та грантрайтингу:
Проведення чотириденної консультації за участі 2-4 членів організації (орієнтовно 2 дні на тиждень по 3 години протягом 2 тижнів)

-       Фасилітована сесія, коучинг та менторинг з фандрейзингу та грантрайтингу: Подальший експертний супровід з опрацювання та допомоги з поданням як мінімум двох грантових заявок та експертний супровід з розробки та втілення фандрейзингової стратегії (орієнтовно 2 рази на місяць по 2 години протягом 2 місяців)

До уваги провайдерів послуг: сплата податку на додану вартість (ПДВ) за кошти гранту не дозволяється. Якщо вартість послуги провайдера включає ПДВ – сума ПДВ не може бути сплачена за кошти гранту.

Обов’язковим результатом по закінченню заходів має бути створення таких документів:

-       Стратегічний план організації на 2023-2024 роки.

-       Операційний план на 2023 рік.

-       Фандрейзинговий план на 2023-2024.

-       Звіт тренерів про проведення коучінгу та менторінгу з фандрейзингу та грантрайтингу.

-       Звіт трененрів про перевірку та підвищення обізнаності членів команди щодо роботи з грантами та донорами, залучення грантових коштів, написання та подачі грантових заявок.

-       Оформлені та подані щонайменше дві заявки на грантові конкурси в рамках розробленого стратегічного плану організації.

Вимоги до виконавців

Для участі в тендері необхідно подати наступні документи:
• Попередній план (програму) сесій, тренінгів та консультацій;
• Резюме тренера (тренерів) з досвідом роботи та рекомендаціями;
• Витяг із єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців із зазначенням видів діяльності;
• Посилання на зареєстрований та обов’язково ВЕРИФІКОВАНИЙ профайл на порталі: http://cd-platform.org

Критерії відбору постачальника послуг:


• Мінімум 5 років досвіду надання подібних послуг;
• Запропонована програма та попередні пропозиції щодо вищенаведених питань найкраще відповідатимуть потребам організації;

• Цінова пропозиція
• Надавачі послуг, які подають документи на тендер, ВЕРИФІКОВАНІ на порталі: http://cd-platform.org

Усім учасникам тендеру може бути запропоновано здійснити онлайн-презентацію їхніх пропозицій загальною тривалістю до однієї години волонтерській команді організації.

Кінцевий термін подачі заявок:

14 липня 2023 р.
Для участі у тендері надсилати заявки на електронну адресу: [email protected]

Тематики

Загальний менеджмент НУО Командний менеджмент Новітні медіа Організація і проведення подій для ЗМІ Побудова коаліцій/мереж/партнерства Стратегічне планування в ОГС Стратегічне планування розвитку громади Фандрейзинг

Для кого надаватиметься послуга?

Журналісти та ЗМІ Менеджери Члени НГО

Контактна особа

Денк Денис, [email protected]

Кількість учасників

2-4
 
Деталі тут:
 
 
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.