bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Переможці Євробачення 2022 Kalush Orchestra оголосили збір для Херсонської інфекційної лікарні
06.07.2023

На момент підриву греблі Каховської ГЕС 6 червня 2023 року близько 50 тисяч людей у Херсоні залишилося без чистої питної води. Ситуація з кожним днем погіршується, міністерство охорони здоров’я попереджає про можливий спалах хвороб від збудників інфекцій у воді. 

Ми боїмося спалаху інфекційних хвороб, тому вже готуємося до наслідків. Очисні споруди, які працюють в лікарні уже зношені, інфекційна лікарня – місце, де має бути питна вода і санітарні умови. Тому ми звернулися з офіційним запитом про допомогу до відомого гурту”, – коментує Сокерчак Алла Яківна, головна медична сестра Херсонської обласної інфекційної лікарні

Kalush Orchestra повідомили про збір на придбання двох електролізних установок для знезараження води для Херсонської обласної інфекційної лікарні. Сума, яку потрібно зібрати для їх купівлі – 1,7 млн гривень. 

Нашому гурту зараз болить, як і кожному українцю те, що відбувається на Півдні України. Ми хочемо допомогти. Кожен донат може врятувати життя тих людей, які зараз перебувають у пастці та потребують нашої з вами допомоги”, – закликає Kalush Orchestra.

На разі Kalush Orchestra у пошуках додаткової фінансової допомоги, адже завершити збір необхідно якомога швидше. 

Детальніше https://www.facebook.com/kalush.official/videos/223848153939322/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.