bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Посилення організаційної спроможності ОГС на Рівненщині
04.07.2023

Повний цикл навчання охопив 20 навчальних днів, що склали наступні тематичні блоки: написання грантових заявок, управління проєктами, партнерство в проєктах та формування консорціумів, організаційний розвиток та комунікації в проєктах. Навчання представників громадського сектору відбулося у межах реалізації проєкту «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами».



Всього у навчальному інтенсиві «Розбудова та Спроможність» взяло участь: 

  • 120 активних представників громадського сектору; 

  • 83 неприбуткових громадських організацій, благодійних фондів, волонтерських, ініціативних груп, з досвідом та новостворених, релокованих організацій;

  • учасники та учасниці не лише з міста Рівне та Рівненської області, а також із Київської, Волинської, Житомирської, Хмельницької областей, а також з міст Львів, Одеса, Маріуполь, Миколаїв та Запоріжжя.



Результатом навчання стали сформовані учасниками нові проєкти реагування на гуманітарну кризу, що спричинена повномасштабним вторгненням російської федерації. У першу чергу допомога в проєктах націлена на вимушено переміщених осіб та інших осіб, які постраждали внаслідок війни. Деякі проєкти вже стигли пройти оцінювання у міжнародних фондах та вже отримали фінансування. Одним з ключових успіхів проєкту є нетворкінг: знайомство між собою активістів, розширення команд та нові партнерства, що допомагає формувати та зміцнювати спільноту проєктних менеджерів у нашому регіоні. 

Надалі проєктні команди організацій громадянського суспільства можуть отримати консультації під час підготовки проєктів, менторську та адвокаційну підтримку.



Довідково:

Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «Мережа 100 відсотків життя» та суб-партнер громадська організація «Агенція сталого розвитку міста» у партнерстві з Рівненською обласною державною адміністрацією та Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер),  за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне», ГО «Агенції сталого розвитку міста», ГО «ЦЕНТРУ ІНТЕГРАЦІЇ», РОО ВГО «Громадянська мережа «ОПОРА» та ГУ Національної соціальної сервісної служби в Рівненській області.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.