bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Творча арт-психологія та підготовка до школи — в Запоріжжі дітям-переселенцям дарують цікаве літо
23.06.2023

В Запоріжжі, на сьогодні, перебуває майже півмільйона вимушених переселенців з Півдня та Сходу України, а також новоприбулі з деокупованих та підтоплених територій.

Завдяки дбайливій підтримці благодійних фондів та профільних місцевих комунальних установ, ці дорослі та діти поступово реабілітуються та “втягуються” в повсякденне життя міста. Особливо активно надається комплексна благодійна допомога постраждалим родинам на базі гуманітарного центру дружнього до динити ГО “Українське жіноцтво”.

Так, в рамках власної діяльності та за підтримки благодійної програми “СОС. Дитячі містечка України”, тут підтримують молодих і майбутніх мамочок продуктовими та гігієнічними наборами, канцтоварами та розвиваючими іграшками, дитячим харчуванням, новими посудом і дрібною побутовою технікою, навчальним оснащенням та постільним, безкоштовними послугами юриста, дорослого та дитячого психолога, логопеда.

Наприклад, окрім вже існуючих факультативів з арт-терапії для найменших та школи особистого розвитку для дівчат, з 22го червня на базі закладу стартували додаткові нові активності для підлітків — інтерактивні курси з мінної небезпеки, класи з інтенсивного вивчення англійської та заняття з підготовки до школи. Що найцікавіше, - тут на заняттях, окрім самих викладачок і тренерок, нерідко бувають й аніматори в костюмах “супергероїв”, які вітають малечу зі святами, Днями народження чи-то просто додатково нагороджують хлопців і дівчаток приємними подарунками за активність та винахідливість.

— Ми вдячні нашим партнерам, грантерам і волонтеркам за активні підтримку та сприяння в якісній соціальній реабілітації постраждалих від війни родин, які мешкають в Запоріжжі та Запорізькому районі — ділиться Президентка організації — Олена Набокова.

В середньому, щомісяця на базі “Українського жіноцтва” надається комплексна допомога до тисячі родин, а також, за можливості, підтримуються постраждалі громади на місцях та локальні шелтери. 

Контакти

  • ГО “Українське жіноцтво”
  •  [email protected]
  •  https://www.facebook.com/ukrainian.womanity

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.