bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Військові медикині — сучасні лідери думок
20.06.2023

Minimal for Maximum - кампанія, яка має на меті показати, як українські жінки поєднують в собі ролі доньок, сестер, подруг, дружин та мам із надзвичайно небезпечною професією — медикинь-військовослужбовиць, бойових та парамедикинь.

Лідери думок — це люди з високим соціальним статусом та великим рівнем довіри. До них прислухаються і їм довіряють. До 2014 року такими людьми були співаки, актори, телеведучі. Після Революції Гідності та початку військових дій, ми почали прислухатися до волонтерів, молодих ветеранів війни та військових медиків. Після початку повномасштабної війни таких лідерів думок стало набагато більше. Для нас вони стали тією точкою опори, яка дає нам сили триматися далі. 

Попередній перегляд зображення

З нагоди свого п’ятого Дня народження бренд ювелірних прикрас Minimal привертає увагу до важливості професії військових медикинь та підкреслює, що жінки, які часто бачать всі жахи війни, мають водночас і сильний дух, і витонченість. Саме вони — інфлюенсерки, які впливають діями та словом та саме вони створюють новий український героїчний епос. 

У період з 19 червня по  9 липня ювелірний бренд Minimal перераховує 50 гривень з кожного продажу своїх прикрас, щоб забезпечити потреби добровольчої організації парамедиків “Госпітальєри” та 207 батальйону територіальної оборони. Загальна сума благодійного збору - 500 000 гривень. Бренд закликає кожного приєднатися - https://send.monobank.ua/jar/9GhQNAE6Ai 

Зробивши донат від 1000 гривень, ви отримаєте срібні сережки «Серце України», які мають забарвлення прапора України й нагадують для чого ми всі працюємо і прикладаємо зусилля. Щоб отримати цей подарунок, у примітці до донату додайте свій контактний номер телефону чи нік в Instagram.

Попередній перегляд зображення

П’ять українських військових медикинь стали обличчям кампанії та розповіли про свої виклики та внесок, який вони роблять в життя інших. “Я не страждаю, я звикла, я не борюсь зі страхом, мені подобається проживати всі ці емоції і відчувати життя. Мене вайб Ремарка не влаштовує, я за вайб Гашека”, - зізналась Ріна Резнік, військова медикиня, яка зараз займається забезпеченням кров’ю прифронтових госпіталів. 

Ми щиро поважаємо військових медикинь, які зі сміливістю та вмінням надають допомогу на передовій та в екстремальних умовах. Ця інформаційна кампанія — це наш спосіб віддячити сильним жінкам, показати їхню незламну волю та натхнення. Вони — приклад для всіх нас”, - зазначає Аліса Затинайченко, ініціаторка кампанії та маркетилогиня ювелірного бренду Minimal. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.