bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сотня представників ГО та волонтерських ініціатив посилили знання з проєктного менеджменту
18.06.2023

Протягом травня-червня у Рівному відбувається навчальний інтенсив «Розбудова та Спроможність» для представників громадського сектору, який організовує громадська організація «Агенція сталого розвитку міста», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF). У програмі - навчання розробки стратегії проєкту та підготовки грантових заявок, інструменти залучення коштів та методи управління проєктами, пошук партнерів, інструменти розбудови спроможності організацій, комунікація з владою.


Повний цикл навчального інтенсиву «Розбудова & Спроможність» охоплює чотири тематичних блоки, тож попереду ще три блоки тренінгів: «Управління проєктами», «Партнерство в проєктах. Консорціум» та «Організаційний розвиток. Комунікації в проєктах». Навчання представників громадського сектору відбувається у межах реалізації проєкту «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами».

«Важливо вміти швидко реагувати на виклики, з якими зустрічається наша Країна. Вже сьогодні потрібно формувати спроможні команди проєктних менеджерів, які будуть готові до швидкого реагування, будуть вміти працювати з зовнішнім фінансуванням та готові до відбудови України в післявоєнний період. При відборі учасників  ми надаємо перевагу локальниморганізаціям, волонтерським спільнотам, ініціативним групам, які працюють у напрямку подолання гуманітарної кризи та допомагають постраждалим особам внаслідок воєнних дій. Ми ділимось своїм досвідом та знаннями, і переконані, що кожен крок нас наближає до перемоги. Разом ми можемо більше», - прокоментувала Олена Хмельник, голова правління ГО «Агенція сталого розвитку міста».

Нині екватор навчання. Команда ГО «Агенції сталого розвитку міста» спільно з тренерами провели чотири 3-денні тренінги «Написання грантових заявок» для 100 активних представників громадського сектору, неприбуткових організацій, волонтерських, благодійних, ініціативних груп, з досвідом та новостворених, релокованих організацій. Географія учасників не лише з міста Рівне та Рівненської області, а також із Київської, Волинської, Житомирської, Хмельницької областей, а також з міст Львів, Одеса, Маріуполь, Миколаїв та Запоріжжя.



«Сьогодні ми вітаємо четверту групу майбутніх проєктних менеджерів та менеджерок. Це вже сотня активних громадян нашої країни, які мають більше інструментів для того, аби втілювати свої ідеї в реальність, залучати додаткове фінансування на проєкти, тим самим змінювати свою громаду на краще, бути потужнішими та мати змогу допомагати іншим», - зазначила тренерка Олеся Гощук. 


Довідково:

Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «Мережа 100 відсотків життя» та суб-партнер громадська організація  «Агенція сталого розвитку міста» у партнерстві з Рівненською обласною державною адміністрацією та Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер),  за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне», ГО «Агенції сталого розвитку міста», ГО «ЦЕНТРУ ІНТЕГРАЦІЇ», РОО ВГО «Громадянська мережа «ОПОРА» та ГУ Національної соціальної сервісної служби в Рівненській області.

Контакти

  • Комунікаційниця ГО «Агенція сталого розвитку міста»: Власюк Вікторія
  •  [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.