bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на відбір підрядника на проведення капітального ремонту приміщення в м. Хотин
13.06.2023

1. назва та адреса організації, яка проводить тендер: 

Молодіжний благодійний фонд «Ініціатива», м. Харків, вул. Полтавський шлях, буд. 46, ка. 40, 61052

 

2. проєкт, в рамках якого проводиться закупівля (за потреби чи наявності): 

активності проєкту Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, UNFPA

3. предмет закупівлі: Капітальний ремонт приміщення Денного центру соціально-психологічної допомоги особам які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі та спеціалізованої служби первинного соціально- психологічного консультування осіб які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі КУ «Центр надання соціальних послуг» Хотинськоі міської ради м. Хотин, вул. Незалежності, 30

  •  дата оголошення про тендер – 13 червня 2023 року.
  •  термін подання тендерних пропозицій – до 22 червня 2023 року, 23:59.
  • строк надання предмету закупівлі – до 15 вересня 2023 року. 
  •  умови розрахунку – щоквартально. На умовах 50% авансування від запланованих коштів на квартал, 50% на основі актів виконаних робіт. 

 4. вимоги до підрядника – учасника тендеру: 

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України:

постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері;

мають відповідні КВЕДи;

мають можливість здійснити роботи у вказаний строк;

не є платниками ПДВ.

 

5. документи, які мають надати учасники тендеру для участі в тендері:

Тендерну пропозицію складену за шаблоном та додаток до неї

 

До тендерної пропозиції додається:

Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;

Копія документу, що підтверджує податковий статус;

Зразок договору;

Дефектний акт, локальний кошторис на повну суму виконання робіт, договірна ціна;

Інші додаткові документи на розсуд учасника.

 

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

 Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення.

Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення.

Прийнятна ціна (збереження принципу ціна/якість);

 

  • Інформація про тендерну процедуру:

Тендерні пропозиції повинні залишатися чинними впродовж тридцяти (30) календарних днів з граничного терміну подання Тендерних пропозицій.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме принципу «ціна/якість».

  •  Додаткові застереження:

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

  • Інструкції щодо отримання тендерної документації:

Всі тендерні пропозиції мають бути надіслані електронною поштою до 23:59 22 червня 2023 року у відсканованому вигляді. У темі листа вказати «Тендер_капітальний ремонт_Хотин» на електронну адресу: mbf.initiative@gmail.com

Уточнюючі запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою: [email protected] не пізніше 3х днів до граничного строку прийняття документів. У темі листа вказати «Тендер_капітальний ремонт_Хотин» 

 

  • очікуваний час визначення переможця тендеру

 Протягом 3 днів після завершення прийняття тендерних пропозицій. Результати тендеру будуть повідомлені організатором учаснику тендеру, який переміг протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця.  

  • інші положення, виходячи із законодавства України та інших обставин.

 Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності).

Контакти

  • БО МБФ ”Ініціатива” Керівниця Краснолобова Ірина [email protected] Менеджерка з комунікацій Мильнікова Світлана [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.