bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Моє Місто» збирає кошти на подолання наслідків підриву Каховської ГЕС у Херсонській області
12.06.2023

Краудфандингова платформа «Моє Місто» (частина групи IT-компаній Netpeak Group) запускає благодійний збір на речі для порятунку постраждалим внаслідок трагедії на Каховській ГЕС. Мета збору — 500 000 гривень. 


Команда «Моє Місто» не могла залишитися осторонь трагедії, яка сталась через підрив росіянами дамби Каховської ГЕС. Тисячі людей залишились без домівок та речей першої необхідності та досі перебувають в зоні ризику, без питної води та можливості вибратися. Українські волонтери об’єдналися та надають допомогу постраждалим, а платформа «Моє місто» відкрила збір на необхідні речі для порятунку постраждалих. 

 

Мета збору: 500 000 гривень.


Зібрані кошти будуть розподілені між організаціями, що допомагають постраждалим та працюють над ліквідацією наслідків теракту на ГЕС.

Деталі та посилання на збір: https://mycity.one/projects/dopomoga-hersonu

Краудфандингова платформа «Моє Місто» вже понад 8 років займається реалізацією соціальних проєктів та за цей час завдяки доброчинцям зібрала більше 12,2 млн грн на втілення 144 успішних громадських проєктів із сфер інклюзії, екології, урбаністики, культури, допомоги тваринам, мілітарі тощо. 

 

Краудфандинг — це колективне фінансування проєктів, при якому велика кількість людей підтримують коштами ідею (збір) автора. При цьому, автор збору зобов’язується реалізувати ідею та прозвітувати про результати проєкту.

Не залишайтеся осторонь, адже лише разом ми зможемо подолати всі складнощі, які спричиняє нам окупант.

Якщо ви активісти чи волонтери, які потребують  ресурсів на подолання наслідків підриву Каховської ГЕС — подавайте свій проєкт за посиланням та отримайте допомогу в зборі необхідної суми. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.