bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Хмельниччині еко-ініціативи охоплюють усе більше новомістян
01.06.2023

Новомістяне з Луганщини, Харківщини та Херсонщини та інших регіонів України, які перемістилися на Хмельниччину, провели черговий еко-уікенд наприкінці травня.

Наступною локацією для прибирання та благоустрою став міський пляж Хмельницького на річці Південний Буг та прилегла до пляжу територія. Це дуже популярне місце, особливо на початку літа.

Дуже приємним став факт залучення до акції родин із дітьми. Адже надзвичайно важливо прищеплювати відповідальне ставлення до навколишнього природного середовища та раціонального поводження з побутовим сміттям змалечку. Під час заходу учасники не тільки прибирали територію, але ще спілкувалися з відвідачами та роз’яснювали правила еко-поведінки і правилам поводження з відходами. Відпочиваємо правильно та з користю для свого здоров’я та здоров’я довкілля!     

Захід реалізовано у партнерстві з громадською організацією «Луганський осередок ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» та місцевою владою.

 

#IRF

Захід проведено ЛО ВГО АССН в рамках проєкту «Еко-адаптація ВПО, які перебувають в місцях компактного проживання в приймаючих громадах на Хмельниччині», який виконується в межах ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в України, що здійснюється міжнародним фондом «Відродження», за фінансової підтримки Швеції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.