bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нові вікна в ліцеї на Чернігівщині
31.05.2023

Раїса Дегтяренко, директорка Дорогинського ліцею, що на Чернігівщині, зазначила, що тільки залучення благодійників було реальною можливістю для громади відновити об’єкти соціальної інфраструктури після зустрічі з «рускім міром»: “34 вікна треба було замінили у нашому навчальному закладі після деокупації району. Звернулися до громадської організації Rotary Club “Kyiv Capital”/Ротарі клуб “Київ Столиця”, про яку вже чули, що вони реально допомагають. Поспілкувалися з президенткою ГО Лесею Джадан, з іншими ротарійцями, деякі живуть, до речі, тут поруч з нами. Пройшло пару місяців, і - ось, нові вікна встановлені, а це дозволяє продовжити ремонтні роботи, зокрема, в двох навчальних кабінетах та лабораторії, які знищили окупанти. Дякуємо нашим партнерам за потужну допомогу!”
 
 
Голова Ічнянської громади Олена Бутурлим додала, що це - не єдина адреса в районі, де допомагає відновлювати життя Ротарі-клуб “Київ-Столиця”: “Ми тільки що вручили ключі від будинку вже четвертій родині, в якої кремлівці повністю розтрощили житло, і це - саме завдяки підтримці ротарійців. Зараз в роботі - дитсадок, раніше відремонтували інший. Ми підписали меморандум про співпрацю з цим клубом, віримо, що і далі будемо розвиватися разом!”
 
Президентка Ротарі-клубу Леся Джадан, в свою чергу, подякувала місцевому керівництву за добру співпрацю: “Без вас наші добрі наміри не могли б здійснитися! Ротарійців в світі багато, ми - люди, які люблять робити добрі справи. Гроші на вікна в Дорогинський ліцей, наприклад, надіслали шведські  друзі з Ротарі-клубів “Vänersborg”, “Vänersborg-Aurora” та “Trollhättan”. А на останній з будинків для потерпілої родини гроші надіслала шведська родина Яннерстен - ротарійці з клубу “Uppsala Glunten”. В усьому світі дуже поширений рух Ротарі, клуби є в великих та і в невеличких містах, і українські запити зустрічають з увагою та співчуттям. Тому ми щиро вдячні мерії Ічні за ці чудові можливості зробити добрі справи для чудових людей!”
 
Славко Манько

Контакти

  • https://www.facebook.com/Rotary.Kyiv.Capital

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.