bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Архіпова Адвайзері та БФ «ДобраДія» об’єдналися для розвитку країни
29.05.2023

Двадцятого травня компанія Архіпова Адвайзері провела важливу стратегічну сесію  для Благодійного фонду розвитку країни ДобраДія. 

 

ДобраДія — благодійний фонд, місія якого –  підтримка та розвиток інноваційних проєктів та формування інтелектуальної спадщини в Україні 

 

Стратегічна сесія, що відбулася минулої суботи, стала наступним етапом фокусування  команди Фонду після проведення  благодійного заходу для підтримки креативних дітей України.

Тринадцятого травня БФ провів благодійний сімейний захід, де у неформальній обстановці спілкувались представники бізнесу, науки та культури. Захід мав на меті збір коштів для талановитих дітей, котрі представляють нашу країну на всесвітньому фіналі олімпіади «Destination Imagination» у США. ДобраДія досягла своєї мети, зібравши мільйон гривень 


За словами засновниці Наталі Марен, БФ ДобраДія, як і більшість благодійних організацій в Україні, працює задля підтримки тих, хто потребує її у важкий час. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, ДобраДія, серед іншого, надавала гуманітарну допомогу тим, хто її потребує. Її проєкти також направлені на захист дітей, людей похилого віку, підтримку медичних закладів, створенню новітніх реабілітаційних центрів тощо.

Але, як зазначила Наталі, коли фонд реагує на гуманітарні потреби і закриває їх, він діє реактивно, не створюючи інноваційних систем і підходів в роботі, а значить – не працює на майбутнє. Тому БФ вирішив повернутися до своїх джерел, та відновити роботу над перспективним напрямком – розвитком масштабних проєктів по розбудові України.

– Тепер весь світ знає, що ми, українці, very brave,  –  сказала пані Наталі. – Але нам хотілося б, щоб Україну знали і як країну інновацій з високо інтелектуальною спільнотою! Щоб для нашого наукового та культурного потенціалу – талановитих дорослих і дітей – були створені всі умови вдома, і вони не виїжджали з країни в пошуках кращої долі за кордон.

На допомогу в розробці майбутніх цілей та стратегій для ДоброїДії прийшла компанія Архіпова Адвайзері. 

Архіпова Адвайзері - адвайзер-компанія середнього та великого бізнесу в Україні, а також міжнародних стартапів

 

Сесія була присвячена плануванню діяльності БФ на наступні 5 років. Учасниці події вчилися змінювати підхід до роботи, а також фокус уваги та тренувалися реагувати на виклики не реактивно, а стратегічно. Олеся Архіпова, засновниця і керівниця АА, пояснювала команді Фонду як вибудовувати роботу, котра сама забезпечує свій розвиток.   

 

Олеся Архіпова – засновниця Архіпова Адвайзері, українська громадська діячка, стратегиня, фасилітаторка, правозахисниця та тренерка

Учасниці події одностайно дійшли висновку, що візією ДоброїДії є розвиток майбутнього України і виведення її на світовий ринок інноваційних компаній. Тому було вирішено сфокусувати діяльність Фонду на підтримці людей, що розробляють новітні наукові та креативні проєкти, співпраці з Національною академією наук України, Малою академією наук України та ін. 

Олеся Архіпова розповідає, що її співпраця з БФ виявилася надзвичайно плідною. Адже й сама Олеся, і засновниці та членкині ДоброїДії сповідують спільні цінності та впевнені: Україна може показати всьому світу, що вона – країна майбутнього.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.