bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Хмельниччині тривають еко-уікенди за участю ВПО з Луганщини
29.05.2023

Новомістяни з Луганщини та інших областей, де зараз йдуть бойові дії, 19 травня 2023 року у рамках проекту «Еко-адаптація ВПО, які перебувають в місцях компактного проживання в приймаючих громадах на Хмельниччині» провели черговий еко-уікенд.

На цей раз локацією став популярний у обласному центрі парк відпочинку імені Михайла Чекамана.

Понад два десятки родин із дітьми провели прибирання території парку. «Ми вдячні організаторам та усім хто приєднався до нашого еко-уікенду. Подібні практики мають одразу декілька позитивних моментів. По-перше, вони сприяють вихованню дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища у підростаючого покоління. По-друге, так ми можемо більш активно брати участь у житті громад, які нас прихистили на Хмельниччині» - розповіла Тетяна Назарова, волонтер з м. Лисичанська та учасниця заходу.

Захід реалізовано у партнерстві з громадською організацією «Луганський осередок ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» та місцевою владою.

#IRF

 

Захід проведено ЛО ВГО АССН в рамках проєкту «Еко-адаптація ВПО, які перебувають в місцях компактного проживання в приймаючих громадах на Хмельниччині», який виконується в межах ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в України, що здійснюється міжнародним фондом «Відродження», за фінансової підтримки Швеції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.