bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Менторська підтримка ВПО під час пошуку роботи в громадах Полтавщини
26.05.2023

Експерт-ментор громадської організації «Регіональний центр медіації та вирішення конфліктів» допоможе ВПО підготувати резюме, надасть доступ до бази вакансій та підготує до проходження співбесіди.

Для ВПО Полтавщини експерт-ментор пропонує свої послуги з метою сприяння успішному проходженню процесу пошуку роботи. Він готовий допомогти у підготовці резюме, що підкреслить унікальні навички та досвід кожного учасника програми. Крім того, створено спеціальну базу вакансій, яка буде доступна учасникам, щоб забезпечити їм більше можливостей для успішного знайомства з ринком праці.

Ментор також надасть підготовку до проходження співбесіди, щоб учасники впевнено виступали на співбесідах та презентували свої навички та кваліфікацію роботодавцям. Він поділиться цінними порадами та керівництвом, які допоможуть збільшити шанси на успіх.

Ми впевнені, що наша нова ініціатива допоможе ВПО знайти відповідну роботу в громадах Полтавщини”, - представник ГО. “Менторство - це потужний інструмент, який дозволяє збільшити шанси на успіх та сприяє професійному зростанню. Ми прагнемо надати нашим учасникам практичну підтримку та допомогу на кожному етапі пошуку роботи”.

Закликаємо всіх зацікавлених осіб з ВПО у Полтавській області, які шукають роботу, звернутися до ГО «Регіональний центр медіації та вирішення конфліктів». Для запису на консультацію скористайтесь номером телефону  +380957766082 або напишіть на електронну адресу [email protected] 

Публікація підготовлена за фінансової підтримки Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла. Її зміст є виключною відповідальністю громадської організації «Регіональний центр медіації та вирішення конфліктів» і не обов’язково відображає позицію Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.