bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Продовжується реконструкція притулків для ВПО в Івано-Франківській області
26.05.2023

Кількість українців що вимушені були залишити власні домівки внаслідок агресії з боку росії залишається високою. Саме тому продовжується реконструкція помешкань для комфортного проживання внутрішньо переміщених осіб.
 
Так в Боднарові (Івано-Франківська обл.), за підтримки міжнародних партнерів завершуються роботи по облаштуванню притулку в приміщенні місцевої амбулаторії. В межах проекту “Підтримка відновлення України” буде повністю відновлено та обладнано сучасною технікою приміщення кухні, їдальні а також санвузли.???????? Наразі тривають ремонтні роботи, в рамках яких особливу увагу приділено вентиляції та електрокомунікаціям в притулку.
Якість робіт  контролюють експерти ГО DESPRO.
 
Всього в рамках проекту “Підтримка відновлення України” буде відновлено 6 притулків в Івано-Франківській, 6 притулків в Тернопільській і 3 притулки в Харківській областях.
 
 
 

Проект “Підтримка відновлення України” реалізується в межах підтримки України з боку Швейцарії за фінансування Swiss Solidarity та SDC та виконання робіт консорціумом, до складу якого входять організації Helvetas, ГО «ДЕСПРО», Skat Consulting Ltd.

Проект реалізується у тісній співпраці з органами місцевого самоврядування в партнерських громадах Київської, Харківської, Тернопільської та Івано-Франківської областей та включає в себе напрямки відновлення помешкань ушкоджених внаслідок війни, покращення умов життя внутрішньо-переміщених осіб,  забезпечення стабільного доступу до якісного водопостачання та створення просторів для відновлення ушкоджених об’єктів на засадах циркулярної економіки.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.