bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опитування щодо діяльності НУО
23.05.2023

АЦ “Інститут аналітики та адвокації” у межах проєктної діяльності проводить опитування щодо діяльності НУО. Для максимального досягнення мети та об’єктивного результату просимо вас долучитися до його заповнення. 

Відповіді, які ми отримаємо, допоможуть у комунікації з донорською спільнотою щодо актуалізації потреб у підтримці неурядових організацій стосовно проєктної роботи з повоєнного відновлення та пом’якшення наслідків повномасштабного вторгнення росії.

Ще одним вагомим результатом опитування стане аналіз мережування зв’язків організацій громадянського суспільства в Україні та виявлення проблем, які перешкоджають реалізації проєктів відновлення. Широка вибірка респондентів також дозволить розробити рекомендації для покращення співпраці у різних групах та ефективнішого залучення необхідної підтримки донорів.

Ми запрошуємо вас сприяти розбудові громадського сектору та відновленню України, заповнивши анкету за посиланням: https://forms.gle/2FPuxeLXkeAbD15TA 

 

Кінцевий термін заповнення анкети - 05.06.2023 року. 

 

Ми вдячні за вашу щоденну роботу й активність у побудові сильного та прогресивного громадянського суспільства в Україні! Ми сподіваємося, що ви допоможете нам краще актуалізувати запити, які дозволять стати нам всім ще ефективнішими.

Якщо у вас виникнуть будь-які запитання або потрібна додаткова інформація – не соромтеся звертатися до нас:

[email protected]

+38 050 566 77 38

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.