bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Хмельниччині стартували еко-уікенди
17.05.2023

14 травня 2023 року у рамках проекту «Еко-адаптація ВПО, які перебувають в місцях компактного проживання в приймаючих громадах на Хмельниччині» представники ВПО з Луганщини та Донеччини розпочали серію еко-уікендів на Хмельниччині.

Стартувала згадана серія із Антонінської селищної громади. ВПО з Луганщини, Донеччини та Харківщини зайнялися впорядкуванням та прибиранням її території, зокрема, навколо місця компактного розташування переселенців, де вони зараз перебувають майже рік.

Захід реалізовано у партнерстві з громадською організацією «Луганський осередок ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» та Антонінської селищною радою.

«Ми дуже раді долучитися до еко-ініціатив в громади. Головне, показати своїм прикладом, що у нас спільні проблеми і вирішувати ми їх маємо разом, бо це селище стало для нас домівкою, і ми хочемо бути тут корисними та зробити його краще» - зазначила учасниця акції та мешканка ВПО-хабу Євгенія Валентеєнко.

Це у черговий раз показує, що місцевим громадам важливо залучати до взаємодії потенціал переселенців з Луганщини та інших східних областей.

Сподіваємось, що такі заходи стануть прикладом для інших громад та населених пунктів, де також проживають ВПО зі сходу.

Під час проведення прибирання значна увага приділена сортуванню сміття з можливістю його подальшого повторного використання або найбільш раціональної переробки.

#IRF

 

Захід проведено ЛО ВГО АССН в рамках проєкту «Еко-адаптація ВПО, які перебувають в місцях компактного проживання в приймаючих громадах на Хмельниччині», який виконується в межах ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в України, що здійснюється міжнародним фондом «Відродження», за фінансової підтримки Швеції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.