bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Фундація підтримки осіб старшого віку «Вік щастя» впроваджує старт нового проєкту
16.05.2023

Громадяни нашої держави часто зараз перебувають у стані напруження, страху, тривоги, у зв’язку з подіями, які відбуваються в нашій країні. Страждають всі члени спільноти, але особливо негативний вплив нинішня ситуація має на людей похилого віку.

Саме з метою підтримати цю категорію населення Фундація підтримки осіб старшого віку “Вік щастя” розпочинає новий проєкт “Психологічна допомога у подоланні хронічного стресу особам похилого віку з використанням арт-терапевтичних практик”


Протягом проєкту буде розроблена


- програма “Методи арт-терапії як засіб корекції емоційного стану у людей похилого віку”, яка включатиме унікальні цікаві активності, що сприятимуть вирішенню психоемоційних проблем.

- ?Будуть проведені навчальні тренінги для психологів-практиків з міст Дніпро, Біла Церква, Кропивницький, Дрогобич, Слов’янськ, Київ, Вінниця.

- Ми створимо групи психологічної підтримки для осіб поважного віку «Групи психологічної допомоги з використанням методів арт-терапії».

- Вперше буде застосовано інноваційний метод “Форум –театру” як засобу впливу на емоційний інтелект людини та формування креативного підходу до позитивного вирішення проблеми.

- Важливим стане використання тестувальника для вимірювання рівня стресу перед початком занять і після завершення, також виготовлення й друк посібника «Практичні рекомендації з використання арт-терапевтичних практик для корекції емоційного стану у людей похилого віку під час війни».

- Партнерами проєкту виступатимуть ГО “Прес клуб реформ”, ГО “Турбота”, ДВНЗ «Слов’янський педагогічний університет».

_________
Програма реалізується у співпраці з Громадською організацією “Фундація підтримки осіб старшого віку “Вік щастя” в рамках проєкту «Розбудова структур надання послуг та освітнього потенціалу для психосоціального забезпечення в Україні», який впроваджується GIZ Ukraine за дорученням Уряду Німеччини.
_________

#GIZ_Ukraine

#психологічна_підтримка_арттерапія

#форумтеатр

#psychosocial_support_for_PRA

#age_of_happiness_healing_techniques

#Вік_Щастя

Контакти

  • +380991239426

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.