bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новоолександрівська громада доєдналася до співпраці над Статутом своєї громади
10.05.2023

Продовжуємо роботу в громадах Дніпропетровщини. Наступна зупинка – Новоолександрівська сільська громада, яка об’єдналася однією з перших у 2015 р. В тому же році затвердила Статут громади. Але все тече, все змінюється, настав час оновлення основних правил життя громади. Тому 8 травня в приміщенні Новоолександрівського ліцею пройшла робоча зустріч з Кірілловою Тетяною представником Центр «Доброчин”, які є Партнером Програми розвитку ООН.

На зустріч були запрошені сільський голова Олександр ВІЗІР, працівники апарату Виконавчого комітету Новоолександрівської сільської ради, члени виконавчого комітету, місцеві депутати та активні мешканці.

Під час зустрічі експертка Кіріллова Тетяна розповіла присутнім про програму, її мету. Присутні були ознайомлені з новими змінами в законодавстві, повідомила про важливість актуалізації документу - Статуту Новоолександрівської громади з урахуванням Методичних рекомендацій Міністерства розвитку громад та територій від 2019 р.

Під час зустрічі учасники намітили напрямки подальшої роботи.

Наступними кроками будуть створення та проведення засідання робочої групи щодо розробки оновленого проекту Статуту та круглий стіл для напрацювання та обговорення пропозицій від всіх бажаючих.

 

ü  Проєкт реалізується за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Швеції.

ü  Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

ü  Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Польщі, Швеції і Швейцарії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.