bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Виконання поточного ремонту покрівлі багатоквартирного житлового будинку в смт Бородянка
07.05.2023

ГО “ДЕСПРО” – громадська організація, яка у рамках контракту із Helvetas Swiss Intercooperation реалізує проект “Підтримка відновлення України”,  спрямованого на надання допомоги громадам та населенню, які постраждали від збройної агресії російської федерації проти України, планує закупити для Бородянської територіальної громади будівельні роботи із виконання поточного ремонту покрівлі багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Парков 4, смт Бородянка, Бучанський район. Київська область.

 

ГО “ДЕСПРО” запрошує прийняти участь у відкритому конкурсі будівельні компанії та надати:

-        свою комерційну пропозицію щодо вартості будівельних робіт із переліком, обсягами та на умовах визначених у формі цінової пропозиції, профілем та конкурсною анкетою учасника - Додаток 1;

-        копії реєстраційних та будівельної ліцензії Учасника конкурсу.

 

Пропозиції за конкурсом мають бути надані не пізніше 12-00 години 15 травня 2023 року одним із наступних способів:

  1. В електронному варіанті шляхом надсилання на електрону пошту [email protected].
  2. У паперовому варіанті, надісланому поштою або кур’єрською службою за адресою: 01103, м. Київ, вул. Михайла Драгомирова, буд. 2А, оф. 459, а також доставка безпосередньо до офісу, попередньо звернувшись за телефоном: +38 093 55 22 303.

 

Процедура розгляду конкурсних пропозицій буде проходити 15 травня 2023 року об 12:30.

Конкурсна комісія проведе оцінку пропозицій, спираючись на такі критерії: найнижча ціна (70 балів), найкоротший термін виконання робіт (10 балів), досвід здійснення аналогічних робіт на житлових об’єктах (10 балів), наявність обладнання, матеріально-технічної бази та працівників відповідної кваліфікації (10 балів).

Про результати конкурсу учасники будуть сповіщені письмово протягом 5 (п’яти) робочих днів  з дати оцінки конкурсних пропозицій.

Учасники матимуть право оскаржити результати конкурсу у продовж 3 (трьох) робочих днів після отримання повідомлення про результати конкурсу.

 

Дана закупівля стала можливою завдяки приватним пожертвам народу Швейцарії.

Контакти

  • +380935522303

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.