bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гендерна рівність, новації в освіті та протидія дискримінації: Mini Gender EdCamp Dnipro-2023
19.04.2023

Гендерна рівність, новації в освіті та протидія дискримінації: відбувся Mini Gender EdCamp Dnipro - 2023 


 

Mini Gender EdCamp Dnipro - 2023 зібрав освітян - ентузіастів своєї справи, яскравих та компетентних спікерів, які разом створили атмосферу творчої співпраці та обговорювали актуальні та гострі питання.

Ключові теми заходу - гендерна рівність, нові можливості та виклики освітянської галузі, протидія будь-яким проявам дискримінації, булінгу, гендерно-зумовленому насильству.

Mini Gender EdCamp Dnipro - 2023 проходив офлайн, у форматі open space, а також в онлайн-форматі. Організаторами виступили Гендерний Клуб Дніпро у співпраці з Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ за підтримки ГО “EdCamp Ukraine” та фінансової підтримки Представництва Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні

Учасниками заходу стали близько трьохсот викладачів та співробітників загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, зокрема - фахівці ДДУВС.

Серед питань, яким приділили увагу спікери та учасники обговорень – політика українських закладів освіти із протидії дискримінації та булінгу; створення алгоритму реакції на гендерно-зумовлене насильство в школах; Державна стратегія забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2030 року; сексуальна освіта в українській школі; гендерний аудит у школах; подолання гендерних стереотипів тощо.

Запис ключових моментів заходу та онлайн-виступи спікерок/-ов можна переглянути на Ютюб-каналі Гендерного клубу Дніпро за посиланням: 

https://www.youtube.com/@GenderClubDnipro


Фото - відділ зв*язків з громадськістю ДДУВС 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.