bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Юристи Волинського Інституту Права проводять консультації для ВПО
14.04.2023

Біля смт. Колки Луцького району в приміщенні колишнього протитуберкульозного диспансеру нині проживає близько півсотні внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Хтось покинув домівки через інтенсивні обстріли, інші - виїхали з непідконтрольних Уряду України територій. .

Вони тепер перелаштовують свій побут і стикаються з безліччю питань та проблем. Юристи ГО «Волинський Інститут Права» цього тижня провели групову консультацію для мешканців цього прихистку, аби допомогти вирішити проблеми правового характеру.

Найбільше учасників зустрічі цікавив алгоритм дій для пошуку зниклих безвісти. У ході консультації були також порушені теми відшкодування за втрачене внаслідок воєнних дій майно, виплати матеріальної допомоги та оплати комунальних послуг.

Окрім того, юристи наголосили, що отримати безоплатну правову допомогу можуть усі ВПО, які мешкають на території Волинської області, та жителі інших територіальних громад і областей, які постраждали від війни в Україні.

Така допомога надається ГО «Волинський Інститут Права» у рамках проєкту «Багатосекторне реагування на гуманітарну кризу в Україні», що реалізується у партнерстві з Данською радою у справах біженців (DRC).

КОНТАКТИ:

Телефон безкоштовної гарячої лінії: 0800 408 100;

Мобільні номери (Viber/Telegram): 067 110 36 42; 067 120 91 40; 067 108 50 66

Адреса: пр. Соборності, 18 (Департамент соціальної політики Луцької міської ради, приміщення РАЦСу)

Робочі години: 9:30-17:00

Контакти

  • https://www.facebook.com/profile.php?id=100088382646172

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.