bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Чат бот, який допоможе переміщеним українцям отримати безкоштовну правову допомогу
04.04.2023

Асоціація юридичних клінік України (АЮКУ) ініціювала проєкт «Посилення спроможності юридичних клінік із забезпечення доступу до правосуддя в умовах воєнного стану». В його межах юридичні клініки надають безкоштовні юридичні консультації для українців, які були вимушені покинути домівки через війну. До проєкту залучені українські та іноземні юридичні клініки з Німеччини, Польщі, Чехії, Італії.  

ЮрПомічник - це чат бот, який допомагає записатися на консультацію до юридичних клінік. Це не штучний інтелект, а радше місток, який проведе вас до консультантів юридичних клінік. 

 Як це працює: 

  •  - Ви звертаєтесь до чат боту й записуєтеся на консультацію 
  •  - Надаєте коротку інформацію про свою проблему
  •  - Вашу справу передають в одну з найближчих юридичних клінік, де консультанти розглянуть її й нададуть правову консультацію у зручній для вас формі

Важливо: інформація, яку ви надаєте - конфіденційна і не поширюється публічно - вона доступна тільки юрклінікам та менеджерам, які керують цією системою. 

Також ми створили публічну базу із алгоритмами дій та корисними посиланнями для переміщених українців  https://coda.io/d/_de9ANoQ-EpL/Legal-Aid-IT-platform_sudr-. База формується на основі вже опрацьованих звернень й постійно оновлюється.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.