bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закупівля робіт щодо заміни електрообладнання в харчоблоках 2 закладів освіти Тростянецької ОТГ
14.03.2023

Всеукраїнська благодійна організація «Інститут місцевого розвитку» (ІМР), яка забезпечує реалізацію проєкту «Незламні школи Тростянецької ОТГ», що фінансується Фондом «Партнерство за сильну Україну», оголошує про закупівлю робіт щодо заміни електрообладнання в харчоблоках закладів освіти Тростянецької ОТГ: заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти №5 Тростянецької міської ради, заклад середньої освіти І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти №5 Тростянецької міської рада корпус №2.

Роботи з заміни електрообладнання на об’єктах будуть виконуватись паралельно. Роботи, як очікується, розпочнуться у квітні 2023 року.

Очікувана дата завершення робіт – не пізніше 19 травня 2023 року.

Зацікавлені організації (компанії) повинні надіслати інформаційний лист про наміри взяти участь у цьому відборі виконавця (у довільній формі) на електронну адресу ІМР [email protected]. Пропозиції, подані організаціями (компаніями), які не надіслали такого інформаційного листа, не будуть відхилятися, проте такі організації (компанії) несуть усі ризики, пов’язані з неотриманням поправок, роз’яснень чи будь-яких інших повідомлень у зв’язку з цим ЗПП.

Не пізніше 17 березня учасник може звернутися із проханням роз’яснити будь-яке положення Запрошення до подання пропозиції, надіславши запитання на адресу ІМР [email protected]. Відповіді на запитання надсилаються електронною поштою усім потенційним учасникам, які висловили зацікавленість в участі у відборі.

Пропозиції в електронному вигляді мають бути надіслані на електронну пошту до ІМР: [email protected]. У заголовку/темі електронного листа необхідно вказати: «Пропозиція до ЗПП №Р-01-22/3, подана: (назва організації)».

Пропозиції, які будуть подані іншим шляхом, прийматися не будуть.

Пропозиції необхідно подати не пізніше 18:00 24 березня 2023 року. ІМР не розглядатиме пропозиції, подані із запізненням.

Більше деталей у запрошенні на подання пропозицій.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.