bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбулась сесія із планування цілей для ради ВПО Хмельницької громади
13.03.2023

На минулому тижні  у м. Хмельницькому громадською організацією «Громадська ініціатива Луганщини» спільно з регіональним відділенням благодійного фонду «Стабілізейшен Сервісез Суппорт» відбулась сесія із планування операційних цілей ради ВПО Хмельницької громади з метою планування заходів із запобігання та медіації конфліктів у громадах Хмельниччини, які приймають ВПО.

Тетяна Кіріллова, голова ГО «Громадська ініціатива Луганщини», привітала учасників заходу та зауважила на необхідності об’єднання зусиль у сфері реінтеграції ВПО на новому місці, а також залучення для цього усього наявного потенціалу інститутів громадянського суспільства Хмельниччини, волонтерського корпусу та міжнародних донорських організацій.

З цією метою на Хмельниччині реалізується проект «ВПО для громади: тягар чи ресурс» за підтримки МФ «Відродження» (Програма «Демократична практика»).

Модератором заходу Сергієм Яцковським, керівником регіонального відділення БФ «Стабілізейшен Сервісез Суппорт», у ході дискусії з аудиторією визначено п’ять напрямків роботи ради ВПО у майбутньому: інформаційна складова, релокований бізнес, гуманітарна допомога, інтеграція дітей та їх батьків, організація тематичних заходів.

Присутні учасники сесії розробили та надали пропозиції стосовно конкретних шляхів реалізації заходів у згаданих п’ятьох напрямках.

Ці пропозиції та напрацювання у подальшому використовуватимуться радою ВПО м. Хмельницького у своїй безпосередній роботі для розв’язання проблем ВПО та створення сприятливого середовища для них на рівні міської громади.

#IRF

Захід проводиться ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проєкту «ВПО для громади: тягар чи ресурс» за підтримки  МФ «Відродження» (Програма «Демократична практика»). 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.