bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошення про закупівлю робіт з ремонту системи опалення у ЗНЗ Тростянецької ОТГ
10.03.2023

Всеукраїнська благодійна організація «Інститут місцевого розвитку» (ІМР), яка забезпечує реалізацію проєкту «Незламні школи Тростянецької ОТГ», що фінансується Фондом «Партнерство за сильну Україну», оголошує про закупівлю робіт з ремонту системи опалення в закладі середньої освіти І-ІІІ ступенів – закладі дошкільної освіти №5 Тростянецької міської ради, корпус №2.

Роботи з ремонту системи опалення, як очікується, розпочнуться у квітні 2023 року.

Очікувана дата завершення робіт – не пізніше 19 травня 2023 року.

Зацікавлені організації (компанії) повинні надіслати інформаційний лист про наміри взяти участь у цьому відборі виконавця (у довільній формі) на електронну адресу ІМР [email protected]. Пропозиції, подані організаціями (компаніями), які не надіслали такого інформаційного листа, не будуть відхилятися, проте такі організації (компанії) несуть усі ризики, пов’язані з неотриманням поправок, роз’яснень чи будь-яких інших повідомлень у зв’язку з цим ЗПП.

Не пізніше 17 березня  учасник може звернутися із проханням роз’яснити будь-яке положення Запрошення до подання пропозиції, надіславши запитання на  адресу ІМР [email protected]. Відповіді на запитання надсилаються електронною поштою усім потенційним учасникам, які висловили зацікавленість в участі у відборі.

Пропозиції в електронному вигляді мають бути надіслані на електронну пошту до ІМР: [email protected]. У заголовку/темі електронного листа необхідно вказати: «Пропозиція до ЗПП №Р-01-22/2, подана: (назва організації)».

Пропозиції, які будуть подані іншим шляхом, прийматися не будуть.

Пропозиції необхідно подати не пізніше 18:00 24 березня 2023 року. ІМР не розглядатиме пропозиції, подані із запізненням.

Більше деталей у запрошенні на подання пропозицій.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.