bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Rescue Now» запрошує до програми співпраці з проведення евакуаційних заходів
13.02.2023

   

«Rescue Now» — благодійний фонд, що знаходиться в Харкові та допомагає українцям на сході України. З перших днів війни ми евакуюємо людей з Харківської та Донецької областей, та надаємо гуманітарну допомогу. Проте ми постійно шукаємо нові шляхи системно допомагати тим, хто постраждав від війни, тож регулярно створюємо та реалізуємо нові проєкти від облаштування шелтерів до психологічної допомоги дітям та стажування ВПО для освоєння нових професій.


Нашим фондом було евакуйовано 19 000 осіб та роздано 600 тонн гуманітарних наборів, продуктів харчування та гарячих обідів для 76 000 осіб.

З 21 жовтня 2022 року Благодійна організація «Благодійний фонд «РЕСКЬЮ НАУ» розпочала однойменний з благодійною програмою співпраці проект - «Rescue Now Ukraine Response 2022»

В межах цієї програми Благодійна організація «Благодійний фонд «РЕСКЬЮ НАУ» шукає партнерів для співпраці з громадським та благодійним організаціям та має на меті підтримати громади та людей на території України (визначених областях), спрямувавши допомогу туди, де вона найбільше необхідна та найбільше сприятиме збереження здоров’я та життя людей, що постраждали від війни або ж запобігатиме очікуваному погіршенню якості їх життя через війну.

Благодійна організація «Благодійний фонд «РЕСКЬЮ НАУ» планує залучитись підтримкою  партнерів на вище зазначений пріоритетний напрямок, з можливістю евакуації кожним із них не менше 640 (шістсот сорока) потребуючих осіб, в тому числі не менше 40 осіб з обмеженим пересуванням (інклюзією, особи з інвалідність та маломобільні групи населення). Чим більший результат своїх активностей зможе запропонувати заявник в межах встановленого бюджету, тим більше оцінки щодо можливої співпраці.

Максимально можлива сума фінансування в межах співпраці - 365 100 грн. 

 

Для того, щоб подати заявку про співпрацю заповніть будь ласка форму за посиланням

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.