bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-лекторій «Від слів до дій»: висновки, цифри та фітбек від учасників
09.02.2023

Нещодавно закінчився перший онлайн-лекторій, яких підготувала ГО PRO Women UA. Всього у дійстві взяли участь 253 учасників зі всієї України.

«Від слів до дій» тривав 3 дні, де учасники слухали лекції про менеджмент та інженерію ідей, а також ризик-менеджмент,

«Чверть тисячі — відгуків та інсайтів, які ми зібрали в особисті повідомлення та позначками в сторіс про матеріали лекторію та нові поштовхи до проєктів учасниць та учасників. Тішимося, що стали натхненням до змін та саморозвитку», – говорять у Pro Women UA.

Далі – зібраний фітбек від учасників:

«Завдяки схемі і відео з’явилося декілька ідей і нагадалися варіанти, які можна втілити для мого проєкту) Концепція “Think outside the box” – цікаво, з подачею Юлі бачу в ній сенс і користь»,

«Суперцінно сьогодні. Про партнерство та іще про мислити системами. Ніколи не розважала про тих, хто є ще в системі! А це направду важливо! Ну, і про “зміниться один компонент – зміниться усе” – фраза дня. Спасибі! Є над чим подумати»,

«Після перегляду ефіру переглянула свій проєкт, який розробляю, і внесла корективи, які раніше не помічала. Дякую за вашу роботу».

 

Нещодавно ми анонсували набір учасниць на новий безкоштовний практикум! Це — 4 семінари у вечірній час з різними експертами/ками протягом 4 днів. Тривалість: до 40 хвилин в онлайні, живе спілкування.

Реєстрація та деталі: за посиланням

Контакти

  • https://www.instagram.com/p/CoO9nD5skF1/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.