bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення на виготовлення та установку елементів для інклюзивного дитячого майданчика
02.02.2023

Дата  02.02.2023                                                                             м. Дніпро

 

ТЕНДЕРНЕ ЗАПРОШЕННЯ

 

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ПОМАГАЄМ» в межах програми «МИ ПОРУЧ» проєкту «ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА», за підтримки  Міжнародної благодійної організації «IRC Ukraine Emergency Response Program» запрошує до участі в тендері на виготовлення та установку елементів для інклюзивного дитячого майданчика, загальний опис робіт вказаний у специфікаціях тендерного запрошення (Додаток №1).

 

Опис \ виконання

1

Загальна інформація:

Реалізація програми «ДОСТУПНІСТЬ»

2

Мета та предмет робіт:

ЛОТ 1 – виготовлення та установку елементів для інклюзивного дитячого майданчика

3

Термін подачі пропозиції:

До 09.02.2023 включно до 17.00 год.

 

4

Перелік предмету закупівлі:

Додаток № 1 до запрошення для заповнення учасником торгів 

5

Умови та терміни доставки:

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за Законодавством України; мають досвід роботи у відповідній сфері, мають відповідні КВЕД; постачальник має можливість виготовлення та установки елементів для інклюзивного дитячого майданчика у вказаний термін, у запропонованому Постачальником обсязі та мати можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна, сертифікаті якості, тощо).

 

1.Елементи для інклюзивного дитячого майданчика повинні бути новими (такими, що не були у використанні), якісними  та поставлятися в упаковці, на якій зазначаються: назва товару, логотип фірми-виробника, країна виробництва.

2.Якість товару повинна відповідати умовам державних стандартів, що є чинними на території України для відповідної категорії товару.

3. При виявленні Замовником дефектів товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Учасник повинен їх усунути за власний рахунок, про що надається гарантійний лист у складі тендерної пропозиції.

4. Всі основні  компоненти  товару повинні бути оригінальними, заміна компонентів на не неоригінальні забороняється.

5.Комплекс має бути стійким до дії атмосферних явищ (дощ, сніг, сонячне випромінювання, вітрові навантаження).

 

Установку та доставку елементів для інклюзивного дитячого майданчика необхідно здійснити за адресою:Дніпропетровська область, м. Підгородне, вул..Шосейна 90Б.

 

Установка елементів для інклюзивного дитячого майданчика здійснюється на прощі 462,5м.кв. Покриття майданчика повинно бути гумовим. Виконавець окрім  виготовлення та установки елементів майданчика виконує і роботи по виготовленню та установці дерев’яної огорожі майданчики.

 

Термін виготовлення, поставки та установки елементів для інклюзивного дитячого майданчика здійснюється протягом двох місяців з дати підписання Договору (кінцева дата прописується у Договорі). Учасник  зобов’язується  підписати Договір у строк не пізніше ніж через 3 робочі дні з дати отримання  повідомлення про намір укласти Договір про виконання робіт.

6

Відхилення пропозиції:

Замовник залишає за собою право відхилити будь-які чи всі заявки, якщо постачальник товару не відповідає описаним вимогам, якщо Замовника не влаштовує ціна на товар або є сумніви у репутації постачальника тощо. Замовник має право  вносити зміни у заявки до підписання контракту.

7

Супроводжувальні документи, поставки:

- договір;

- оригінал рахунку; 

- оригінал видаткової накладної

8

Гарантія якості:

Учасник надає гарантійний лист про надання гарантії на все обладнання строком не менше 12 місяців та не менше 36 місяців на вироби з hdpl з дати поставки товару;

9

Умови та спосіб оплати, порядок ціноутворення:

- на підставі укладеного договору по безготівковому рахунку та виставленому рахунку Покупець сплачує  60% вартості товару Постачальнику шляхом попередньої оплати,  і   40% вартості товару Покупець сплачує Постачальнику протягом 5 (п’яти) робочих днів з моменту установки елементів для інклюзивного дитячого майданчика.

10

Порядок подання  пропозиції:

 

- надіслати заповнений Додаток №1, відсканований, з підписом/печаткою Постачальника послуг;

-  копія свідоцтва про державну реєстрацію, якщо постачальником являється фізична особа-підприємець;

-   копія документу про статус платника податків, якщо постачальником являється фізична особа-підприємець;

 - паспорт із кресленням габаритних розмірів, кресленням комплектації виробу та порядком гарантійних зобов’язань;

 - чинний на дату подання тендерної заявки висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи;

 - сертифікат відповідності на товар;

 - сертифікат на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015 “Системи управління якістю. Вимоги”;

 - сертифікат на систему екологічного управління ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015, IDT) “Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосування”;

 - надати рисунки кожного виробу, що пропонується Учасником;

 - надати реальні фото не менше 7 виробів, що пропонуються Учасником;

 - для підтвердження спроможності поставити товар згідно вимог цієї документації, учасник, надає документ, який регулює взаємовідносини виробника та Учасника, якщо останній не є виробником, а саме: договір з виробником товару або сертифікат дилера, дійсний на строк поставки товарів.

 

У разі якщо товар не відповідає технічним вимогам Замовника, відсутні вищевказані документи, що підтверджують якість товару, надані документи не відповідають вимогам тендерної документації або Учасник не в змозі виконати умови поставки, які визначені Замовником, Пропозиція відхиляється.

 

11

Умови участі:

Виконавець, зацікавлений у наданні послуг повинен бути суб’єктом   підприємницької діяльності та володіти необхідними ліцензіями та дозволами для здійснення відповідної діяльності, мати досвід роботи у сфері постачання товарів в різні регіони України. 

 

Товари та бренди у пропозиції учасників не мають бути виробництва країни-агресора - Російська Федерація та Республіки Білорусь.

12

Гарантія поставки та ціни:

Запропонована ціна на товар є дійсна протягом 30 днів.   

13

Місце та термін надання  цінових пропозицій:

Цінові пропозиції приймаються до 09.02.2023 р до 17.00 год.

 

Цінові пропозиції надсилати на e-mail: [email protected]

 

Контактна особа для уточнення інформації щодо підготовки тендерної пропозиції – 0936175308 Каліберда Олександр

14

Критерії вибору виконавця:

  • найвигідніша запропонована цінова пропозиція;
  • повнота та якість поданої заявки;
  • наданий повний пакет документів;
  • заявка відповідає усім Інструкціям, Умовам і положенням, наведеним у Тендері

15

Додаткова інформація:

Замовник залишає за собою право вести переговори щодо умов замовлення  з Виконавцем. Організатор не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником, якщо будь-яка інформація про учасника  повідомлена неправильно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації.

У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення умов запиту, та/або питань, не врегульованих умовами запиту, остаточне рішення приймається Організатором. Рішення Організатора є остаточним та оскарженню не підлягає.

16

Контактна інформація

0936175308 Каліберда Олександр e-mail:  [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.