bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Захисники України дякують жителям Горщиківської громади
24.01.2023

Сьогодні на адресу нашої громади надійшов лист вдячності від військовослужбовців одного із підрозділів Збройних Сил України, які нині несуть службу і боронять рідну землю від окупантів.

З метою безпеки назву підрозділу та його розташування не вказуємо.

????????????????

Дорогі друзі, земляки, українці! Щиро і сердечно дякуємо всім небайдужим жителям Горщиківської територіальної громади за розуміння та підтримку, надання необхідної допомоги в такий складний для кожного з нас час.

Звернувшись до горщиківців з проханням виготовити маскувальні сітки для військової техніки великого розміру, ми не очікували, що ви так швидко відгукнетесь і так швидко виконаєте досить складне завдання.

Знаємо, що ви не жаліли ні свого часу, ні сил, аби якомога швидше ми могли забезпечити маскування людей і техніки від лихого ворожого ока.

Читайте також:   У боях за Україну загинув коростенець Микола Петренко

Знаємо, що з миру по нитці, але ви знайшли все необхідне, щоб сплести, зшити сітки, які сьогодні ми вже отримали і використовуємо у службі.

Окрема вдячність голові Горщиківської громади Олексію Туровському, начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Зої Сапотніцькій, пастору Олександру Ярошенку, Наталії Колєновій, всім освітянам, медикам, працівникам культури, всім-всім людям, які долучились до цієї доброї справи.

Варто відзначити, що окрім маскувальних сіток ми отримали надважливі в умовах зими тенти спальники, подушки.

Сьогодні ми стоїмо проти ворога зі зброєю в руках, а ви – наш надійний тил!

Все буде Україна!

Повідомляє прес-служба громади

Контакти

  • https://gorschykivska.gromada.org.ua/news/1674578917/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.