bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір експерта/команди експертів для проведення ТЕО проєктної пропозиції
23.01.2023

ВБО «Український фонд «Благополуччя дітей» планує подати заявку на отримання гранту для реалізації проекту «Зміцнення життєстійкості та покращення психічного здоров’я дітей в Україні шляхом впровадження тренінгової програми для працівників освіти» та має провести оцінку (дослідження) техніко-економічного обґрунтування проекту.

В основі проекту – адаптація та впровадження Програми «Цілющий ліс у посткризовій роботі з дітьми», що була розроблена ізраїльськими фахівцями як реакція на війни, терористичні атаки та ракетні вибухи, які піддають дітей численним травматичним подіям, що виснажують їхні природні ресурси стресостійкості та підвищують ймовірність розвитку симптомів посттравматичного синдрому. Матеріал спрямований на те, щоб сприяти зменшенню тривоги, реабілітації та відновленню після травми, а також спробувати запобігти травмі. Програма дозволяє дітям знайти в собі сили, розвинути стійкість і зменшити рівень насильства, підтримуючи загальну згуртованість і безпеку в дитячому садку або класі.

Метою техніко-економічного обґрунтування є надання аргументованої основи для доопрацювання концепції проекту шляхом уточнення умов, можливостей та ризиків, що сприяє підвищенню ефективності проекту і допомагає уникнути нераціональних інвестицій на ранніх стадіях.

 

Нижче наведений перелік кваліфікаційних вимог, яким повинен відповідати експерт:

 

  • докторська або магістерська ступінь з економіки, соціології, соціальних або політичних наук;

  • більше 15 років досвіду у відповідних галузях (дослідження та стратегія / організаційний розвиток / управління проектами);

  • щонайменше 5 років досвіду у проведенні зовнішніх оцінок проектів, що фінансуються міжнародними організаціями, бажано в галузі соціальної роботи, розвитку громадянського суспільства, прав людини, адвокації;

  • досвід роботи в секторі громадянського суспільства;

  • фундаментальні знання методів оцінювання, розробки та звітності, зокрема - стандарти якості DAC для оцінки розвитку;

  • вільне володіння українською мовою;

  • хороші аналітичні здібності, навички складання звітності та проведення презентацій;

  • пунктуальність, в тому числі здатність дотримуватись визначених термінів.

 

Пропозиції можуть надавати як і окремі експерти, так і організації.

Технічне завдання та деталі дослідження наведені у доданому файлі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.