bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як з’ясувати, чи присутній ВІЛ в організмі? ВІЛ і СНІД – одне й те саме чи є розбіжності?
11.01.2023

Особа, що живе з ВІЛ, про свій позитивний ВІЛ-статус може навіть не здогадуватись. Вона буде мати добре самопочуття та гарний вигляд, будувати певні плани на майбутнє, а в організмі тим часом триватиме руйнація імунітету. Тим більше, якщо людина ніколи не користувалася швидкими тестами на ВІЛ з метою самотестування, не проходила медичних обстежень, а наявний вірус протягом часу принишк.

Руйнація імунітету та погіршення опору різного роду захворюванням, – так діє в організмі людини ВІЛ – вірус імунодефіциту.

ВІЛ і СНІД – це різні речі. ВІЛ – вірус, що послаблює та пригнічує імунну систему, СНІД – низка захворювань, що виникають у людини, яка живе з ВІЛ, через нестачу імунітету. Перш ніж буде встановлено діагноз СНІД – синдром набутого імунодефіциту, – мине чотири стадії розвитку захворювання. З часом випадки знедужання частішають, і через кілька років синдром набутого імунодефіциту (СНІД) призводить до небезпечних наслідків для здоров’я.

Як з’ясувати, чи присутній ВІЛ в організмі? Зробити швидкий тест на ВІЛ, адже це швидко, просто та безкоштовно.

Для того, щоб в Україні пройти тестування самостійно, кожен може замовити собі оральний тест на ВІЛ по слині та отримати його у найближчому відділенні «Нової пошти».

Залишайтеся здорові!

Разом переможемо! ????????
Ваш menZDRAV Foundation-UA ❤

Контакти

  • Oksana Rizova
  • Marketing Manager
  • menZDRAV Foundation We value life. We value health. T: +38 (095) 277 77 11 W: www.menzdrav.org FB: facebook.com/menZDRAV

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.