bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бізнес із соціальним впливом в Україні: підприємці запрошуються взяти участь у дослідженні
09.01.2023

Запрошуємо вас взяти участь у дослідницькому проєкті «Бізнес із соціальним впливом в Україні», що виконується двома українськими громадськими організаціями Impact Force та SILab Ukraine у партнерстві з Gradus Research та Державною установою «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» та Дія.Бізнес

Мета цього дослідження полягає в тому, щоб зрозуміти як український бізнес бачить свій широкий вплив на економіку країни, його ставлення до бізнесу із соціальним впливом та потенційний внесок у відбудову та відновлення України.

При заповнювані електронної анкети ви автоматично стаєте учасником розіграшу ноутбука HP Laptop 15s-eq2060ua. Кожній анкеті буде присвоєно індивідуальний номер, після припинення збору заявок, 16 січня, ми оберемо переможця за допомогою генератора випадкових чисел. Не забувайте залишити ваш імейл вкінці анкети.

Інформація, зібрана в цьому дослідженні, буде використана для побудови бачення та політики щодо бізнесу з соціальним впливом в Україні, а також для сприяння відбудові сильнішої, сучасної країни та створенню більш справедливих економічних умов в Україні.

Для дослідження необхідно заповнити електронну анкету, що займе 7 хвилин. Ваша участь у цьому дослідженні є добровільною та не пов’язана з жодними ризиками, і ви можете відмовитися від участі в будь-який час. Опитування не збирає ніякої ідентифікаційної інформації респондентів. Усі відповіді в опитуванні будуть зафіксовані анонімно.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.