bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч по картографуванню потреб ВПО: локація Луганщина - Київ
23.12.2022

Експерти громадської організації «Громадська ініціатива Луганщини» продовжують роботу по картографуванню потреб ВПО Луганщини. Чергова зустріч відбулася в Києві за участю, як не дивно, ВПО, які допомагають іншим ВПО на базі гуманітарних штабів  для мешканців Луганської області. Штаби створені на період дії воєнного стану з метою забезпечення єдиної системи логістичного супроводу гуманітарної допомоги та координації зусиль для досягнення ефективного результату, задоволення нагальних потреб та забезпечення соціального захисту осіб, переміщених з тимчасово окупованих територій Луганської області.

          Київ також став містом, куди їхали з Луганщини. Зараз в місті здійснює свою діяльність Гуманітарний штаб  Нижньодуванської селищної ради Сватівського району Луганської області. За його даними станом на 20.12.2022 року в ньому вже зареєстровано 1952 особи. Учасники зустрічі за результатами визначення потреб склали відповідний перелік. Наприклад,  для ефективної роботи самого штабу є потреба у гуманітарній допомозі, а саме продуктові набори (найбільше звернень з приводу отримання продуктів), набори гігієни, ковдри, подушки, посуд, матраци, постільна білизна, термо білизна для жінок та чоловіків, це саме найзатребуваніші товари для ВПО. Крім того, є потреби задоволення інших потреб та організації роботи інших установ: ДСНС, Нижньодуванської селищної військової адміністрації, КНП «Нижньодуванська амбулаторія загальної практики сімейної медицини», КУ Центр надання соціальних послуг Нижньодуванської селищної ради тощо. Основне завдання зараз – співпраця та пошук відповідних ресурсів.

 

#IRF

 

       Захід проводиться ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проєкту «Три Ре-: локація, інтеграція, соціалізація» для налагодження діалогу ВПО із приймаючими громадами» за підтримки  МФ «Відродження» (Програма «Демократична практика»). 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.